VinAvisen
FlaskeHalsen

Rabo de Galo Reserva 2016

Intens rødvin til slagterens bedste bøffer

På lager
DKK 99,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 129,95 DKK stk.
104,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Blend af de vigtigste Portugisiske druer

Vinen er produceret af de portugisiske druer Touriga Nacional, Aragonez og Alicante Bouschet, fra den mest solrige region, Algarve, i Portugal. Her råder producenten over en stor mængde vinmarker, og de bedste druer herfra er udvalgt til denne vin. Disse druer blev først høstet i september og det er kun druer fra ældre vinstokke der er udvalgt til denne vin. Efter endt sortering og gæring har vinen fadlagret 5 måneder i nye franske og amerikanske egetræsfade.

Intensitet og lækre nuancer - til den helt rigtige pris!

Farven er mørk rubinrød. Intense aromaer af modne sorte bær samt noter af peber, vanilje og chokolade. I munden er vinen rig og fyldig. Elegante tanniner og perfekt afstemt syre fuldender smagsoplevelsen, som ender ud i en meget lang og vedvarende eftersmag.

Server vinen v/ 17-19 grader. Prøv den til smagsfulde retter med rødt kød, vildt eller lam. Vi anbefaler at ilte vinen en times tid inden servering.

Rabo de Galo Reserva er en kongevin fra Portugal. Mørk frugt, lækre nuancer fra fadene og masser af intensitet – og så til den helt rigtige pris! Det er svært at opstøve andet europæisk vin til denne pris der smager bedre!

Vin Data
Drue
Diverse sorter
Touriga Nacional
Type
Rødvin
Årgang
2016
Land
Portugal
Låg
Korkprop
Producent
Casa Santos Lima
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
Algarve
Lagring
5 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2018-2021
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

"Jeg nyder virkelig, når vine kan modbevise mine fordomme, og det sker ofte for portugisiske vine. Faktisk så ofte, at min fordom om at vine herfra oftest er krydrede og utilnærmelige, er ved at være helt forduftet. Denne Rabo de Galo er næsten sort i sin kulør, og den er på samme tid kraftfuld og blød. Den er, som det så oftest er gældende fra portugisisk vin, lavet på lokale druesorter med Touriga Nacional som den mest vægtige, og smagsmæssigt kan jeg ikke lade være at tænke på italienske Primitivoer. Der er masser af krydderi, men den er stadig meget nem at have med at gøre."

VinAvisen

5 stjerner

"Algarve er andet end sol og strand - det er også vin, hvilket denne rødvin er et bevis på. Den er lavet på de tre druer Touriga Nacional, Aragonez og Alicante Bouschet, og det er en dejlig fyldig, intens, kraftig og krydret vin med et lille lakridsbid til slut. Den vil egne sig fint til sommerens grillmad."

Medaljer

Guldmedalje Concurso Vinhos de Portugal

Guldmedalje Berliner Wein Trophy

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt