MYSTERY BOX ROSE. 6 LÆKRE ROSE VINE FOR KUN 267,80 KR. LÆS MERE HER.

×

Quinta Sebastiao Rose 2023

Frisk, Frugtagtig og Uimodståelig

På lager
DKK 85,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
91,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Hygge
  • Kylling og kalkun
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

En forfriskende portugisisk oplevelse

Quinta Sebastiao Rose, årgang 2023, er en forfriskende rosévin fra vinmarker beliggende i Arruda dos Vinhos, Portugal. Den portugisiske vin er skabt under en middelhavspræget klima med stærk atlantisk påvirkning og dyrkes i jord, der består af ler og kalksten. Druerne, Syrah og Touriga Nacional, høstes tidligt og presses, hvorefter den klare saft fermenteres ved en kontrolleret temperatur på 12ºC i rustfri ståltanke. Denne proces er med til at bevare den friske og frugtagtige karakter af druerne.

I glasset præsenterer Sebastiao Rose sig med en elegant, lys pink farve, der straks fanger øjet. Duften er delikat med tydelige florale noter og en mild aroma af jordbær. En vin som ved første slurk er forfriskende og giver en blød oplevelse. Smagen er domineret af frugtagtige nuancer, hvor jordbærtonerne træder i karakter uden at være overvældende. En let syre bidrager til vinen's friskhed, mens den glider blødt over i en behagelig eftersmag.

Server vinen ved 10-12 grader. Den nydes bedst i selskab med sushi, fed fisk og nogle krydrede skaldyrsretter eller blot helt for sig selv i sommersolen.

Vin Data
Drue
Syrah
Touriga Nacional
Type
Rose
Årgang
2023
Land
Portugal
Låg
Korkprop
Producent
Quinta de São Sebastião
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12%
Region
Arruda dos Vinhos
Drikkes bedst
2024-2025
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt