MYSTERY BOX ROSE. 6 LÆKRE ROSE VINE FOR KUN 267,80 KR. LÆS MERE HER.

×
91 points
Mad og Monopolet
VinAvisen

Quinta Sebastiao QSS Rare Reserva 2021

"Best buy" i WineEnthusiast

På lager
DKK 59,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 69,95 DKK stk.
65,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Kalvekød
  • Oksekød
  • Ost
  • Tapas og snacks
  • Varieret buffet
Beskrivelse

Detaljer

Portugisisk Reserva i fornem stil

Til denne imponerende Reserva fra Portugal er der brugt 3 forskellige druer, nemlig Cabernet Sauvignon 40%, Touriga Nacional 35% og Alicante Bouschet 25%. som komplementere hinanden super godt. Alle druerne er dyrket i Arruda dos Vinhos som ligger omkring Lissabon, hvor middelhavsklimaet for druerne til at modne optimalt. Disse druer blev alle plukket på forskellige tidspunkter ved deres optimale modenhed. Først Cabernet, derefter Touriga og til sidst Alicante. Vinificeringen er tilpasset sorten, hvor Touriga og Alicante blev macereret i begyndelsen af gæringen med kold udblødning og maksimal omrøring i de indledende faser. Cabernet derimod gennemgik en lang maceration med kold udblødning og maksimal omrøring. Naturlig gær var dominerende, og den malolaktiske gæring blev udført i tanke, efterfulgt af lagring på franske egetræsfade, hvor største delen af vinen lagrede i en periode på 12 måneder. Disse vine blev derefter blended af winemakeren Filipe Sevinate Pinto.

I glasset har vinen en flot dyb granatrød farve. Duften byder på udtryksfulde aromaer af sort frugt, sort peber og komplekse noter af bl.a. trøfler og mokka, i perfekt harmoni med egetræstoasten. Smagen er levende og byder dine smagsløg op til dans, hvor den sorte frugt viser sig frem med noter af brombær, blåbær samt solbær. Det er en dejlig fyldig vin med super koncentration, masser af frugt - samt friskhed og elegance. Eftersmagen er lang og vedvarende.

Server vinen ved 16-18 grader og prøv den til grillet kød, gryderetter, kraftige oste eller til en langtidsstegt steg.

Denne QSS Rare Reserva 2021 er en imponerende vin til prisen. Fyldig, koncentreret og dog stadig balanceret og elegant. Man forstår tydeligt hvorden denne nye årgang 2021 allerede har vundet de første 5 guldmedaljer og er kåret til "Best Buy" af WineEnthusiast!

Vin Data
Drue
Alicante Bouschet
Cabernet Sauvignon
Touriga Nacional
Type
Rødvin
Årgang
2021
Land
Portugal
Låg
Korkprop
Producent
Quinta de São Sebastião
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13,5%
Region
Arruda dos Vinhos
Lagring
12 måneder på fransk eg
Vegansk
JA
Drikkes bedst
2023-2026
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Mad og Monopolet

91 points

"Portugal er tæt på det nye sort, når det kommer til vin. Rygterne siger, at de satser hårdt på de tørre vine, da de både har klimaet og erfaringen til at lave dem. Denne består af Cabernet Sauvignon, Syrah og Touriga Nacional og har duft af kirsebær, blommer, eg, vanilje og læder. I munden er den kraftig, hvor der er masser af frugt, syre og blide tanniner. Den er et godt eksempel på value for money."

VinAvisen

5 stjerner

"En rigtig dejlig rødvin på de tre druer Cabernet Sauvignon, Touriga Nacional og Alicante Bouschet. I duften går Cabernet-druen rent igennem med moden solbær. Smagen er intens, silkeblød og fuld af saftig bærmost."

Wine Enthusiast

BEST BUY points

"This soft wine has gentle tannins alongside the black fruits and acidity."

Medaljer

Best Buy - WineEnthusiast

Guldmedalje - Berliner Wein Trophy

Guldmedalje - Citadelles du Vin

Guldmedalje - San Fransisco IWC

Guldmedalje - Concours Mondial de Bruxelles

GuldmedaljeVinalies Internationales

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt