NY AMAZING DISCOVERIES SMAGEKASSE! DENNE GANG I SÆRLIG SOMMER UDGAVE KUN MED ROSE OG HVIDVIN! 12 FL FOR KUN 649 KR! LÆS MERE HER

Pure Passion Shots 70 cl

På lager
DKK 124,00
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti
Beskrivelse

Detaljer

Håndlavede shots med passion

Pure har fokus på råvarer af højeste kvalitet. Pure har valgt rigtig passionsfrugt og rigtig mango med en let undertone af citron og den samme gode vodka som er kendt fra lakridsen. 

Pure Passion er hele frugter undtagen skallen, det giver en utrolig kraftig smag af passion, som understøttes af mangoen der bidrager med fylde og sødme. Citronen binder passionen og mangoen samt bidrager med friske, syrlige indspark i harmoni med passionen. 

Finsprit og aarhusiansk postevand

Vodkaen er lavet på 96% finsprit og blandet med Aarhusiansk vand. Denne rene form for sprit er lavet på korn og bidrager således også til den rene smag i shottet.

Hver eneste flaske Pure er håndlavet. Vi gør en dyd ud af, at udvise respekt for de gode råvarer og samtlige flaskers indhold. Derfor rører vi selv i gryderne, tapper på flaske, påfører labels og pakker i kasser. Vi tilsmager hver eneste batch, for at sikre den høje kvalitet.

Vin Data
Type
Spiritus øvrigt
Land
Danmark
Størrelse
70 cl
Alkohol Procent
16,4%
Anmeldelser
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt