LEVERING INDEN JUL: Ordre bestilt senest d. 19/12 kl. 12.00 vil med garanti blive pakket og sendt til levering inden jul. Ordre modtaget mellem d. 19/12 kl. 12 og d. 20/12 kl. 12, vil ligeledes blive afsendt, men uden garanti for ankomst inden jul. Husk dog at der en yderst sjælden gang kan ske fejl under fragt, derfor anbefaler vi at i bestiller jeres vin hurtigst muligt.

×

Pure Hindbær Shots 70 cl

På lager

Special Price DKK 124,00

Pris: Før: 159,00 DKK

  • Fri fragt v. køb for min. 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti
Beskrivelse

Detaljer

Så er den nye Pure Shot Hindbær endelig klar! 

Håndlavede hindbær shot

Et shot lavet på de bedste råvarer og opfundet af en tidligere danmarksmester indenfor cocktails. Helt sikkert et shot, der kan nydes. Pure Hindbær er lavet på søde skovhindbær og syrlige rabarber, den dybe røde farve kommer fra Hindbærernes naturlige frugtfarve, uden kunstige aroma- og farvestoffer.

96% finsprit og aarhusiansk postevand

Vodkaen er lavet på 96% finsprit og blandet med Aarhusiansk vand. Denne rene form for sprit er lavet på korn og bidrager således også til den rene smag i shottet.

Hver eneste flaske Pure er håndlavet. De gør en dyd ud af, at udvise respekt for de gode råvarer og samtlige flaskers indhold. Derfor rører de selv i gryderne, tapper på flaske, påfører labels og pakker i kasser. De tilsmager hver eneste batch, for at sikre den høje kvalitet.

Vin Data
Type
Spiritus øvrigt
Land
Danmark
Låg
Korkprop
Producent
Pure Shots
Størrelse
70 cl
Alkohol Procent
16,4%
Anmeldelser
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt