AMAZING DISCOVERIES AUGUST TIL DE HURTIGE! 12 FL LÆKRE RØDVINE FOR KUN 649 KR INCL FRI FRAGT! LÆS MERE HER

×
89 points
Wiskey & Rom Magasinet
80 points
Romhatten.dk

Puntacana Esplendido Rom 70 cl

På lager
DKK 340,00
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti
Beskrivelse

Detaljer

Denne dybmørke rom er en blanding af unge og ældre destillater, som er blandet med en moder-rom (som har en gennemsnitlig lagringsalder på 25 år) og forskellige Solera- lagrede rom.  Denne fusion af forskellige rom er nøje udvalgt og blandet af Oliver & Oliver blendere, hvorefter romblendet færdiglagres 12 -20 år på amerikanske egetræsfade efter Solera- metoden. Det er svært at angive en pålidelig alder på en rom som denne, så det har producenten afholdt sig fra. Denne rom har producenten simpelthen kaldt Esplendido, som bedst kan oversættes som fremragende og det er da også en rom, som understøtter påstanden om at det at blande rom på denne måde, snarere er en kunstform end en videnskab.

Denne rom har en indbydende duft af sødt bagværk og toffee. En stor rom med en bredspektret smagssammensætning som kan beskrives som brun farin og fed bourbon vanilje i harmonisk samspil med smagen af amerikansk egetræ. Eftersmagen har noter af ristet johannesbrød, kanel og karamelliseret frugt. En Premium rom som bør nydes rent. 

Vin Data
Type
Rom
Land
Den Dominikanske Republik
Producent
Oliver & Oliver
Størrelse
70cl
Alkohol Procent
38%
Lagring
12-20 år.
Anmeldelser
Romhatten.dk

80 points

Anmeldt 12-09-2013 af Mads Heitmann, Romhatten.dk

Duft
Denne rom har en indbydende duft af toffee – hovedsageligt toffee, hvis du spørger mig.

Smag
Der er ikke så meget styrke at hente i munden, og man fornemmer stort set ikke noget sprit. Det er en karamelslik-oplevelse af de helt store. Der kan dog også hentes brun farin samt vanilje i eftersmagen, som i øvrigt ikke varer særlig længe. Det er en kort, lidt flad, men yderst lækker og fedmefyldt oplevelse.

Læs hele bedømmelsen her

Wiskey & Rom Magasinet

89 points

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt