KÆMPE KUP! RIOJA GRAN RESERVA MED 61% RABAT! FØRST TIL MØLLE! LÆS MERE HER!

×
94 points
Flaskehalsen Point
VinAvisen
FlaskeHalsen

Povero Contrada Maestra Barbera d' Asti DOCG 2023

Saftig og blød Barbera d' Asti til en god pris

På lager
DKK 79,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 89,95 DKK stk.
85,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Kalvekød
  • Kylling og kalkun
  • Pasta og pizza
  • Svinekød
  • Tapas og snacks
Beskrivelse

Detaljer

Saftig og blød Barbera til en skarp pris

Denne Barbera d'Asti fra Cantine Povero er en fortryllende rødvin med en smuk rubinrød farve, der kommer fra det berømte Asti-område i Italien. Den er fremstillet primært af Barbera-druen, hvilket resulterer i en vin med en herlig og fyldig smagsoplevelse. Omhyggeligt kontrolleret gæring i rustfrie ståltanke ved en temperatur på 28/30°C i en periode på 6 til 8 dage. Herefter gennemgår vinen malolaktisk gæring ved en lavere temperatur på 20°C, hvilket bidrager til dens blødhed og blidt afrunder eventuelle skarpe syrer. Efter gæringen lagres vinen i 6 måneder i ståltanke, hvilket giver den tid til at modne og udvikle sin unikke karakter.

I glasset præsenterer denne Barbera d'Asti sig med en flot rubinrød farve, der antyder dens ungdommelige friskhed. Vinen har en mild og frugtagtig aroma med indbydende noter af modne hindbær og saftige blommer. I munden byder Povero Contrada Maestro Barbera d'Asti på en mellemfyldig og saftig smagsoplevelse, der sammen med dens bløde tekstur, elegant omfavner ganen. Vinens behagelige tørhed balancerer den let sødmefulde frugtsmag og tilføjer en raffineret dimension til den samlede profil.

Server vinen v/ 16-18 grader. Barbera d'Asti er yderst alsidig, når det kommer til madkombinationer. Den matcher især flot sammen med pasta, pizza og charcutteri, samt lettere kødretter med fjerkræ, kalv og svinekød. Ligeledes oplagt til diverse fiskeretter.

En fortryllende rubinrød rødvin med mellemfyldig, saftig og blød smag af modne hindbær og blommer. Præcist som en god Barbera skal smage.

Vin Data
Drue
Barbera
Type
Rødvin
Årgang
2023
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Cantine Povero
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13%
Region
Piemonte
Lagring
6 måneder i ståltanke
Drikkes bedst
2024-2027
Anmeldelser
FlaskeHalsen

6 stjerner

Flaskehalsen Point

94 points

"Det er ikke mange gange, jeg har kastet 6 stjerner afsted i 2023. De er forbeholdt vine af rigtig høj kvalitet, som samtidig giver en exceptionelt god værdi for pengene. Og det er egentlig rigeligt til at beskrive Cantine Povero’s Barbera d’Asti, men jeg skal gerne prøve at sætte lidt flere ord på. For det her er Barbera, som jeg allerbedst kan lide det. Lækker og ekstrovert frugt, der med en relativt dyb farve kombinerer et nuancerigt smags-univers med lette og livlige frugter. Det er blødt og nemt at sætte tænderne i, men samtidig giver det en masse spændende oplevelser, når man dykker ned i nuancerne. Det er en fremragende rødvin til det hyggelige øjeblik, til den lette middagsret eller til uhøjtidelige anledninger, hvor dine gæster skal have et glas, der er let at nyde. Det er flot afstemt og balanceret, og helt simpelt er det en Barbera d’Asti af den ukomplicerede men vanvittigt charmerende slags."

VinAvisen

5 stjerner

"I duften af denne glimrende rødvin er der modne mørke kirsebær og strejf af kanel. Smagen er saftig, fint krydret, med rygrad og med en lang, blød smag med afrundede tanniner og en lille fin syre til slut. En vin, der egner sig til lidt fede, let krydrede kødretter."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt