KÆMPE KUP! RIOJA GRAN RESERVA MED 61% RABAT! FØRST TIL MØLLE! LÆS MERE HER!

×
90 points
Mad og Monopolet
90 points
Falstaff

Povero Campo Del Palio Moscato d'Asti 2023

Let perlende Moscato d'Asti med dejlig sødme.

På lager
DKK 79,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 89,95 DKK stk.
85,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Dessert og sødt
  • Hygge
Beskrivelse

Detaljer

Let perlende Moscato d'Asti med dejlig sødme

Cantine Poveros Moscato d'Asti er skabt med omhu og præcision for at fremhæve de bedste kvaliteter af Moscato-druerne. Vinfremstillingen begynder med omhyggelig fjernelse af druestilke. Druerne køles derefter ned til en bestemt temperatur på 10-12°C, hvilket hjælper med at bevare deres delikate aromaer og smag. Herefter følger en blid presning, der udtrækker saften fra druerne uden at udvinde nogen hårde tanniner eller bitterhed. Gæringen finder sted i ståltanke, hvilket giver vinmagerne præcis kontrol over processen.

Moscato d'Asti fra Cantine Povero har en smuk strågul farve med et gyldent skær. I duften er aromaen intens og fanger straks sanserne med sin forførende buket. De fremtrædende dufte af abrikos og pære giver en dejlig frugtighed. Yderligere udforskning afslører nuancer af fersken, rosenblade og hvide blomster, hvilket bidrager til vinens charme og elegance.

I smagen er det en dejlig oplevelse. fine små og elegante perler fylder glasset. Smagen er sød og afspejler de naturlige sukkerstoffer fra de modne Moscato-druer. Vinens frugtige karakter skinner igennem og fremviser de samme abrikos- og pærer-noter, som man fornemmede på næsen. Sødmen er velafbalanceret og ikke overvældende, hvilket gør den til et dejligt glas. Denne Moscato d'Asti er virkelig en frugtdrevet vin, der appellerer til sanserne og tilbyder fantastisk smagsoplevelse.

Server vinen v/ 8 grader. Prøv den til desserter, såsom frugttærter, is, kager og frugtsalater.

Forførende Moscato fra Piemonte, med masser af sødme, spædnende nuancer og en god friskhed. Vinen er let perlende.

Vin Data
Drue
Moscato
Type
Mousserende vin
Årgang
2023
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Cantine Povero
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
5,5%
Region
Piemonte
Drikkes bedst
2024-2026
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Mad og Monopolet

90 points

"Det er ikke så tit, jeg smager Asti, det er som om, at denne type af vin bare er blevet glemt, og det er synd, for det er faktisk glimrende vin. Denne har en skøn duft af grillet citron, hyldeblomst, abrikos og creme brulée. I munden er den sødmefuld og fyldig men sødmen tager ikke overstyring. Godt glas til dessert eller til gæsten som bare ikke kan lide tør hvidvin."

Falstaff

90 points

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt