AMAZING DISCOVERIES DECEMBER ER NU TIL SALG! VORES MEST SOLGTE SMAGEKASSE! LÆS MERE HER.

×

Potente Rosso Rubicone Appassimento 2020

Potent appassimento fra Italien

På lager
DKK 125,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 149,95 DKK stk.
131,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Hygge
  • Oksekød
  • Ost
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Intens, super koncentreret, krydret og potent!

Super nyhed fra Tenuta D' Italia, der er ligeså fremragende som de andre mange vine som vinhuset producerer. Denne rødvin kommer fra Emilia-Romagna regionen i Italien, og er lavet på Merlot og Syrah. Druerne høstes først sent og ligges herefter til tørre. Efter ca. 20 dage er omkring 20% af saften i druerne fordampet, og den resterende saft er endnu mere koncentreret og rig. Vinen gennemgår maceration med skallerne under kontrolleret temperatur og herefter malolaktisk gæring. Inden vinen flaskes, lagrer den i små egetræsfade i 10 måneder. 

I glasset har denne imponerende vin en dyb rubinrød farve med violette refleksioner. Dens næse byder på en brede og intense noter af kirsebær og kandiseret frugt, brombær og blåbær, samt hints af delikate krydrede noter som sort peber, vanilje og nelliker. Smagen er fyldig, super koncentreret, med robuste tanniner, frisk syre og god struktur. Alle vinens komponenter er super velintegreret. Eftersmagen byder på mere modne og søde noter og god vedholdenhed.

Server denne vin ved 18-19 grader og prøv den til vild, ostebordet, oksekød eller blot som hyggevinen uden mad. Giv gerne vinen 30 mins luft inden servering.

Det her er afgjort en af de bedste appassimento vine vi har haft i sortiment, der er virkelig masser af smag og dybde at komme efter og det er alt sammen i den skønneste balance! Prøv den før din nabo, eller inviter dem over for at imponere med denne potente rødvin fra Italien.

Vin Data
Drue
Merlot
Syrah
Type
Rødvin
Årgang
2020
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Tenute d Italia
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
16%
Region
Emilia-Romagna
Lagring
10 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2022-2026
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt