★ SHOWROOM LUKKET UGE 3 OG 4 - Bemærk; Showroom; holder lukket uge 3 og 4. Webshoppen; kører videre som normalt, med undtagelse af fredag d. 19/1, hvor ingen ordre afsendes og kundeservice holder lukket pga. flytning.

×

Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.
    Dejlig frugtig rosé med smagen af sommer

Petticoat White Zinfandel 2016

På lager

69,95 DKK per stk.
57,00 DKK ved køb kassevis á 6 flasker.
62,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.


Vin fra samme region

Petticoat White Zinfandel 2016

Detaljer

Produceret på 100% Zinfandel, der som rosévin kaldes for White Zinfandel fra Californien. Druerne hænger lidt længere på stokkene, så de let tørrede druer har et højere sukkerindhold, hvilket tilfører vinen en let sødme. Druerne er kun knust let for at tilføre rosévinen dens flotte pink farve. Vinen har lagret på ståltanke i kort tid.

Vinens elementer

Farven er flot lys pink. Aromaer af vilde jordbær, vandmelon og lette noter a kirsebær. Smagen er særdeles blød, frugtrig og halvsød, og man fornemmer jordbær, let blomme og melon. Læskende frugtrig, smagsfuld og frisk, og uden tørre tannier. Smagen bliver hængende længe.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server vinen ved 8-10° grader for den optimale vinoplevelse. En perfekt vin i sit eget selskab på en skøn sommerdag, men prøv den også til fx grillede rejer med krydret salsa eller til en sommersalat med frugter. Eller blot som en hyggevin året rundt, hvis man ikke lige er til rødvin.

Et super glas til dem der ikke vil have en tør rosé, men til dig der sætter pris på en frugtig, smagfuld og halvsød rosévin.

Drue
Zinfandel
Type
Rose
Vintype
Årgang
2016
Land
USA
Låg
Skruelåg
Producent
Størrelse
75 cl
Alkohol
12,5%
Region
Californien
Website
Lagring
Kort lagring i ståltanke
Drikkes bedst
2017-2019
  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse