VinAvisen
FlaskeHalsen

Peter And The Wolf White 2018

Perfekt kombination af sprødhed og cremet frugt

På lager
DKK 69,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 89,95 DKK stk.
74,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Hygge
  • Kylling og kalkun
  • Lyst kød
  • Varieret buffet
Beskrivelse

Detaljer

Sublim hvidvin fra Portugal

Vinen er produceret af primært Fernao Pires og derudover Sauvignon Blanc og lidt Muscat. Druerne kommer fra op til 40 år gamle vinstokke fra DO Tejo, der ligger nord for Lisabon. Fernao Pires og Muscat druerne er håndhøstet lidt senere end normalt og Sauvignon Blanc druerne er maskinhøstet. Vinen har kun lagret i ståltanke.

Farven er strågylden med et grønligt skær. Aromaer af krydret vanilje, tropiske frugter, citrus og et strejf af blomster. I smagen er vinen både sprød forfriskende og fyldt med moden cremet frugt. Der fornemmes blide krydderier og vanilje i den lange eftersmag.

Server vinen v/ 10-12 grader til lyst kød, kylling, fisk, eller brug den bare som hyggevin.

En unik vin til prisen, og så endda fra Portugal! Perfekt kombination af sprødhed og cremet blød frugt.

Vin Data
Drue
Fernão Pires
Muscat
Sauvignon Blanc
Type
Hvidvin
Årgang
2018
Land
Portugal
Låg
Prop
Producent
Casal Branco
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13,5%
Region
Tejo
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2020-2021
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

"En portugisisk hvidvin, der synes at være skåret lige efter den skabelon, der skal til for en sommervin til familien Danmark. Det er en hvidvin, der er ret fyldt med søde frugter, men som samtidig har balancen til at være forfriskende og læskende. Der er masser af modne frugter, og det er en fin og rar vin, der munder ud i en eftersmag med god power. Der er spændende nuancer og urter og noget nysgerrighedsvækkende lakrids i eftersmagen. Det gør den til en overraskende flot hvidvin, der rammer flot ind, der hvor en let tilgængelig og bredt appellerende hvidvin skal lande."

VinAvisen

5 stjerner

"Spændende hvidvin på en række lokale druer. Den er delvis lagret på egetræsfade, men træsmagen trænger sig ikke på. I den blomstrende, fint krydrede smag er der noter af tropiske frugter."

Medaljer

Awarded Wine
Our Favorite

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt