KÆMPE KUP! RIOJA GRAN RESERVA MED 61% RABAT! FØRST TIL MØLLE! LÆS MERE HER!

×
91 points
Mad og Monopolet
VinAvisen
Smag På Vin
EkstraBladet

Peter And The Wolf Red 2021

Nyt design, samme gode indhold!

På lager
DKK 64,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 79,95 DKK stk.
70,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • And og gås
  • Grill mad
  • Hygge
  • Oksekød
  • Varieret buffet
Beskrivelse

Detaljer

Smagsfuld, koncentreret og let krydret publikumspleaser

Denne vin er et blend af Syrah, Cabernet Sauvignon, Alicante Bouschet og Castelao fra DO Tejo, området nord for Lisabon. Druerne kommer fra vinstokke af forskellig alder og op til 50 år gamle. Druerne håndhøstes fra de ældste vinstokke, og høstes med maskine fra de unge Syrah stokke. Druerne høstes lidt senere end normalt, hvilket giver mere koncentration i den tilbageværende most. 60% af vinen er fadlagret og de 40% er lagret i ståltanke.

Farven er dyb kirsebærrød. Aromaer af vilde brombær, blommer og sødmefulde krydderier, kaffe og lidt vanilje. Modne tanniner og en lav syre sikre en balance i denne meget frugtrige, dybe, bløde og nuancefyldt vin. Eftersmagen er meget lang.

Server vinen v/ 17-18 grader til smagsfuld mad, som f.eks. krydret gryderetter, vildt, rødt kød - eller som en super ledsager til grillaftenen med BBQ spareribs, steaks og marineret svinekød.

En seriøs udfordrer til bedste til prisen! Denne er til fans af fyldige og bløde vine for en slik. Her er masser af rig, mørk og krydret frugt!

Vin Data
Drue
Alicante Bouschet
Cabernet Sauvignon
Castelao
Syrah
Type
Rødvin
Årgang
2021
Land
Portugal
Låg
Prop
Producent
Casal Branco
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13.5%
Region
Tejo
Lagring
6 måneder i delvist fad og delvist ståltanke
Drikkes bedst
2022-2024
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
EkstraBladet

5 stjerner

Bemærk; Anmeldelse af årgang 2020; GODT KØB "frugtig og meget imødekommende vin drevet af røde bærnoter og lyse krydderier. Anelse frugtsødme i afslutningen.."

Mad og Monopolet

91 points

"Spændende blend fra Tejo-regionen og nok én af de rødvine, hvor du får allermest for pengene. Det er næsten for godt til at være sandt. Portugal er lige for tiden utrolig populært, og netop en vin som denne fra Casal Branco er én af årsagerne. Du får en skøn vin, masser friskhed, syre, gode tanniner og en fin frygtfylde. Næsen bydes på duft af brombær, solbær, blommer, mørk chokolade og vanilje – helt ærligt – der er virkelig ikke meget, som kører af sporet her. Til prisen er det en “no brainer”."

Smag På Vin

5 stjerner

Bemærk; Anmeldelse af årgang 2020; "Let støvet i næsen med noter, der bevæger sig over de røde bær med lidt røde blommer, lyse rosiner og let krydderi. Let og relativ simpel i smagen med god frugtkoncentration af varme bær, noget sødme, glimrende syre og en medium tannin, der sammen med en markeret alkohol sætter en god ramme.

Men hov,… jeg har netop beskrevet kriterierne til en god julevin – og i den absolut mest prisvenlige del af spektret."

Læs hele anmeldelsen her
VinAvisen

5 stjerner

Bemærk; Anmeldelse af årgang 2020; "Denne rødvin er rent kræs. Den dufter koncentreret af modne bær - især solbær og mørke kirsebær - mens smagen er intens, igen med modne bær samt strejf af chokolade, og med en lang og fint krydret eftersmag, der ender med afrundede tanniner."

VinExpressen

Anbefalet points

Bemærk; Anmeldelse af årgang 2020; "Relativt sødlig og samtidig mørk i duft med indslag af brombær, sorte kirsebær og lidt peber. Blød, rig og fyldig i munden, hvor man finder en hel del frugtsødme, der gør den velegnet til sommerens grillmad med masser af barbecue og sødlige marinader. Portugals svar på en mini-amarone med en lille teblads-bitterhed i afslutningen."

Om producenten

Casal Branco

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt