VinAvisen

Peter And The Wolf Red 2020

Nyt design, samme gode indhold!

På lager
DKK 59,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 79,95 DKK stk.
65,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Oksekød
  • Varieret buffet
Beskrivelse

Detaljer

Smagsfuld, koncentreret og let krydret publikumspleaser

Denne vin er et blend af Syrah, Cabernet Sauvignon, Alicante Bouschet og Castelao fra DO Tejo, området nord for Lisabon. Druerne kommer fra vinstokke af forskellig alder og op til 50 år gamle. Druerne håndhøstes fra de ældste vinstokke, og høstes med maskine fra de unge Syrah stokke. Druerne høstes lidt senere end normalt, hvilket giver mere koncentration i den tilbageværende most. 60% af vinen er fadlagret og de 40% er lagret i ståltanke.

Farven er dyb kirsebærrød. Aromaer af vilde brombær, blommer og sødmefulde krydderier, kaffe og lidt vanilje. Modne tanniner og en lav syre sikre en balance i denne meget frugtrige, dybe, bløde og nuancefyldt vin. Eftersmagen er meget lang.

Drik vinen v/ 17-18 grader til smagsfuld mad, som f.eks. krydret gryderetter, grillet kød eller andet rødt kød.

En seriøs udfordrer til bedste til prisen! Denne er til fans af fyldige og bløde vine for en slik. Her er masser af rig, mørk og krydret frugt!

Vin Data
Drue
Alicante Bouschet
Cabernet Sauvignon
Castelao
Syrah
Type
Rødvin
Årgang
2020
Land
Portugal
Låg
Prop
Producent
Casal Branco
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
Tejo
Lagring
6 måneder i delvist fad og delvist ståltanke
Drikkes bedst
2021-2023
Anmeldelser
VinAvisen

5 stjerner

"Denne rødvin er rent kræs. Den dufter koncentreret af modne bær - især solbær og mørke kirsebær - mens smagen er intens, igen med modne bær samt strejf af chokolade, og med en lang og fint krydret eftersmag, der ender med afrundede tanniner."

VinExpressen

Anbefalet points

"Relativt sødlig og samtidig mørk i duft med indslag af brombær, sorte kirsebær og lidt peber. Blød, rig og fyldig i munden, hvor man finder en hel del frugtsødme, der gør den velegnet til sommerens grillmad med masser af barbecue og sødlige marinader. Portugals svar på en mini-amarone med en lille teblads-bitterhed i afslutningen."

Medaljer

Our Favorite points

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt