Bemærk; Danske Fragtmænd har forsinkelser pga. ekstra travlhed efter påsken. Derfor kan jeres bestilling muligvis komme 1-2 dage senere end forventet. Vi beklager.

×
VinAvisen
Smag På Vin
FlaskeHalsen

Peter And The Wolf Red 2019

En seriøs udfordrer til bedste vin til prisen!

På lager
DKK 69,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 89,95 DKK stk.
74,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Oksekød
  • Varieret buffet
Beskrivelse

Detaljer

Smagsfuld, koncentreret og let krydret publikumspleaser

Denne vin er et blend af Syrah, Touriga Nacional, Alicante Bouschet og Castelao fra DO Tejo, området nord for Lisabon. Druerne kommer fra vinstokke af forskellig alder og op til 50 år gamle. Druerne håndhøstes fra de ældste vinstokke, og høstes med maskine fra de unge Syrah stokke. Druerne høstes lidt senere end normalt, hvilket giver mere koncentration i den tilbageværende most. 60% af vinen er fadlagret og de 40% er lagret i ståltanke.

Farven er dyb kirsebærrød. Aromaer af vilde brombær, blommer og sødmefulde krydderier, kaffe og lidt vanilje. Modne tanniner og en lav syre sikre en balance i denne meget frugtrige, dybe, bløde og nuancefyldt vin. Eftersmagen er meget lang.

Drik vinen v/ 17-18 grader til smagsfuld mad, som f.eks. krydret gryderetter, grillet kød eller andet rødt kød.

En seriøs udfordrer til bedste til prisen! Denne er til fans af fyldige og bløde vine for en slik. Her er masser af rig, mørk og krydret frugt!

Vin Data
Drue
Alicante Bouschet
Castelao
Syrah
Touriga Nacional
Type
Rødvin
Årgang
2019
Land
Portugal
Låg
Prop
Producent
Casal Branco
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
Tejo
Lagring
Delvist fad og delvist ståltanke
Drikkes bedst
2020-2023
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

BEMÆRK: NY ÅRGANG. ANMELDELSE AF FORRIGE ÅRGANG "Peter og Ulven er ikke bare titlen på et musikalsk fortalt stykke, men også en vin fra Portugal. Fra området Tejo er denne vin lavet af Garnacha-druer – angiveligt tilsat hvidvinsdruen Albarino. Kuløren er lilla i kanten, men ellers ganske dyb rød, og smagsmæssigt er vi i den fine og rigtig bløde stil, der rammer ganske bredt og giver en alsidig vin, der helst sikkert vil falde i enormt mange danskeres smag. Den er meget mainstream, men den er også godt afstemt og super rar til grill-aftenen, hvor du har brug for en flaske vin med både krydderi, saft, kraft og sødme."

Smag På Vin

5 stjerner

BEMÆRK: NY ÅRGANG. ANMELDELSE AF FORRIGE ÅRGANG "Det var da et underligt navn til en vin, udbrød husets teenager, da jeg trak denne portugiser op. Men med henvisning til den musikalske historie af samme navn, hylder producenten den uskyldige leg og den ungdommelige glæde. Og der er da også ungdommelig glæde her. Lilla i kanten og en aroma med kirsebær, blommemarmelade, tobak og krydderier som kanel og vanilje. Blød, rund og fyldig i smagen med en symfoni af modne bær og krydderier. Halvsød med en let lille syre og helt blød og mild tannin. Kan bruges til grillen i denne tid, til modne, faste oste eller til efterårsvildt."

Læs hele anmeldelsen her
VinAvisen

5 stjerner

BEMÆRK: NY ÅRGANG. ANMELDELSE AF FORRIGE ÅRGANG "En meget aromatisk og meget flot rødvin, der folder sig ud i munden med stor frugtfylde, tilpas krydring og noter af mørke bær - brombær - og kaffe samt fint integrerede fadnoter."

Medaljer

Awarded Wine
Our Favorite

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt