VinAvisen
Smag På Vin
FlaskeHalsen

Peter And The Wolf Red 2017

En seriøs udfordrer til bedste vin til prisen!

På lager
DKK 69,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 89,95 DKK stk.
74,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Oksekød
  • Varieret buffet
Beskrivelse

Detaljer

Smagsfuld, koncentreret og let krydret publikumspleaser

Denne vin er et blend af forskellige druer fra Tejo, området nord for Lisabon. Her gemmes nogle vinmarker med meget gamle vinstokke. Disse vinstokke producerer ikke særlig mange druer per hektar, men de små rosiner de får frem, giver mosten til denne koncentreret rødvin – og så tilmed til en pris som næsten er uvirkelig ifht. kvaliteten.

Farven er dyb kirsebærrød. Aromaer af vilde brombær, sødmefulde krydderier og kaffe. Smagen er meget halv tør, blød, og med masser af modne røde frugter samt noter fra fadlagringen.

Drik vinen v/ 17-18 grader til smagsfuld mad, som f.eks. krydret gryderetter, grillet kød eller andet rødt kød.

En seriøs udfordrer til bedste til prisen! Denne er til fans af fyldige og bløde vine for en slik. Her er masser af rig, mørk og krydret frugt!

Vin Data
Drue
Grenache
Grenache Tintorera
Type
Rødvin
Årgang
2017
Land
Portugal
Låg
Korkprop
Producent
Casal Branco
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
Tejo
Lagring
6 måneder i egetræsfade
Drikkes bedst
2018-2021
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

"Peter og Ulven er ikke bare titlen på et musikalsk fortalt stykke, men også en vin fra Portugal. Fra området Tejo er denne vin lavet af Garnacha-druer – angiveligt tilsat hvidvinsdruen Albarino. Kuløren er lilla i kanten, men ellers ganske dyb rød, og smagsmæssigt er vi i den fine og rigtig bløde stil, der rammer ganske bredt og giver en alsidig vin, der helst sikkert vil falde i enormt mange danskeres smag. Den er meget mainstream, men den er også godt afstemt og super rar til grill-aftenen, hvor du har brug for en flaske vin med både krydderi, saft, kraft og sødme."

Smag På Vin

5 stjerner

"Det var da et underligt navn til en vin, udbrød husets teenager, da jeg trak denne portugiser op. Men med henvisning til den musikalske historie af samme navn, hylder producenten den uskyldige leg og den ungdommelige glæde. Og der er da også ungdommelig glæde her. Lilla i kanten og en aroma med kirsebær, blommemarmelade, tobak og krydderier som kanel og vanilje. Blød, rund og fyldig i smagen med en symfoni af modne bær og krydderier. Halvsød med en let lille syre og helt blød og mild tannin. Kan bruges til grillen i denne tid, til modne, faste oste eller til efterårsvildt."

Læs hele anmeldelsen her
VinAvisen

5 stjerner

"En meget aromatisk og meget flot rødvin, der folder sig ud i munden med stor frugtfylde, tilpas krydring og noter af mørke bær - brombær - og kaffe samt fint integrerede fadnoter."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt