NYHED! FYLDIG OG RIG SYDITALIENSK BOMBE MED 4,5 VIVINO STJERNER! NEDSAT 30% NETOP NU!  LÆS MERE HER

×

Pavonero Rosso d`Italia

Italiensk blend med saft og kraft!

På lager
DKK 79,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
85,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Kalvekød
  • Pasta og pizza
  • Svinekød
  • Varieret buffet
Beskrivelse

Detaljer

Fantastisk moderne italiensk blend med karakter!

Denne skønne rødvin fra Italien er laver på et blend af flere forskellige druer, for at være helt præcis er denen vin lavet på følgende: 40% Primitivo, 30% Sangiovese, 15% Montepulciano, 15% Nero d’Avola​. - Alle druerne til denne vin bearbejdes hver for sig, for at udnytte potentialet fra hver druesort. Tag eksempelvis Primitivo druerne som bliver delvist tørret inden presning, hvilket er med til at give vinen sin bløde smag. Vinen lagrer delvist 12 måneder på forskellige egetræstyper.

Vinen har en utrolig dyb rød farve i glasset.Flotte gardiner som holder sig fast til siderne, hvis vinen slynges rundt i glasset. Næsen afslører frugtagtig aromaer af skovfrugt og tørrede blommer sammen med sort peber og snert af kaffe. Smagen byder på masser er blød frugt, intens og fyldig krop. Vinen er rund, varm og understøttet af fløjlsagtige tanniner, der samler de forskellige lag af smag.

Server vinen ved 16-18 grader og prøv den til retter med pasta, svinekød eller til kalv - gerne marineret og grillet. Du kan også læne dig tilbage og bare nyde vinen som den er, for det virkelig en nyde vin!

Pavonero er en af vores mest solgte Italienske rødvine. Produceret af 4 af Italiens mest populære druer, har givet en smagsfuld, blød og balanceret vin. Godt køb.

Vin Data
Drue
Merlot
Montepulciano
Nero d`Avola
Primitivo
Type
Rødvin
Land
Italien
Låg
Prop
Producent
Piccini
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
Apulien, Sicilien, Abruzzo og Trentino
Lagring
Delvist fadlagret 12 måneder
Drikkes bedst
Nu og et par år frem
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
box
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt