90 points
DinVinGuide
92 points
Vinhulen Points

Palmer Colheita 2004 Port

På lager
DKK 149,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 179,95 DKK stk.
154,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti
Beskrivelse

Detaljer

Colheita 2004 er overstrålende lækker. Dens ældede farve understøtter for alvor den power, du oplever når vinen folder sig ud af glasset.

Kældermesteren har virkelig tryllet med denne vin. Fylder munden fuldstændigt ud med de lækre ældede nuancer af træ, abrikos og appelsinskal. Uhyre potent og alligevel så velkomponeret at det næsten gør ondt. En stor oplevelse til langt de fleste desserter.

Vin Data
Type
Portvin
Land
Portugal
Låg
Korkprop
Producent
Palmer
Størrelse
50 cl
Alkohol Procent
20%
Region
Douro
Anmeldelser
DinVinGuide

90 points

"GODT KØB. Tunge rosiner og gamle blommer fra skuret. Meget tæt i farven med god dybde og flot intensitet. Tydelige oxidative noter, som bakkes godt op af en højintens frugt. Saftig og fin i renheden til sidst."

Vinhulen Points

92 points

"Orangebrun. Duften udmærker sig ved at være særdeles frugtet med frisk abrikos med noter af røg, træ, nødder, let parfume og brun farin. Utroligt frugtviril. Smagen er blød og rund med træ/røg, frisk abrikos, hasselnød og store fedme, hvor det røgede går igen helt ud i spids. Harmonisk og tæt vin med lette bitternoter og fokus på det friske. At denne Colheita er fra 2004 er overraskende, da abrikos fortsat er helt frisk og vinen ikke giver udtryk for alder af betydning. Solid, lang smag."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt