HALF PRICE ITALIANS! KÆMPE KUP 12 FL. TIL KUN 899 KR. - SPAR 50%. LÆS MERE HER.

×
95 points
Flaskehalsen Point
18 points
Forlaget Smag
VinAvisen
Wine Manual

Beurton & Fils Reserve 424 Brut Champagne Jeroboam 3 L

3 Liters Champagne i høj kvalitet!

Ikke på lager
DKK 1.299,00
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Kylling og kalkun
  • Ost
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Réserve 424 - Fantastisk Champagne til en hver anledning!

Denne Champagne fra Beurton & Fils er lavet på 40% Meunier, 40% Pinot Noir samt 20% Chardonnay. - Vinen består af 30% Reserve vin, vinen fermenteres i rustfrie ståltanke og gennemgår malolaktisk gæring. Dosage i denne champagne er 9G/L. 

Vinen har en flot lys gylden farve med lette grønne nuancer. Rig og generøs, næsen samler styrke og friskhed. En blomsterkarakter af moden hvede og raps, med noter af praline og friske marengs. Denne vin er udtryksfuld, frisk, saftig og frugtagtig. Hasselnød, mandel og ristede noter kan skelnes hist og her, når vinen åbner sig.
Smagen er velstruktureret, ærlig og generøs ved første indtog og afslører tørrede frugter. Et subtilt strejf af bitterhed bringer sans til ensemblet, med skønne florale- og frugtige aromaer. En vidunderlig smag som hænger ved i eftersmagen!

Server vinen ved 9-11 grader og prøv den til skaldyrsretter, lette retter med lyst kød eller bare helt for sig selv! - Server den evt som nytårsvinen til kransekagen. 

Du kan læse meget mere om vinhuset Beurton & Fils her.

Vin Data
Drue
Chardonnay
Pinot Meunier
Pinot Noir
Type
Mousserende vin
Årgang
NV
Land
Frankrig
Låg
Korkprop
Producent
Champagne Beurton & Fils
Størrelse
300 cl
Region
Champagne
Drikkes bedst
Nu og 3 år frem
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Flaskehalsen Point

95 points

"Hvis jeg ikke kendte prisen, ville jeg nok have gættet på, at vi var mellem 400 og 500 kroner på denne Reserve 424 Brut fra Beurton et Fils. Det smager fremragende, og der er en balance og akkuratesse, der sjældent opleves på det prisniveau, som denne vin reelt har. Med 9 gram restsukker pr. ltr. er vi i den blidere ende af den tørre skala, og sammensat af alle de tre hoveddruer i Champagne, er alting i flot balance. Det er ret vildt, at den kan købes til under 300 kroner på tilbud."

Forlaget Smag

18 points

”Mild og raffineret Champagne af 80% blå druer. Liflig maltsmag, blidt skum, lang, rensende smag. Den er blid og venlig, syresvag og charmerende, og underligt nok med mere aftryk af de 20% frisk Chardonnay end af de 80% blå druer. Den er lidt sart og mere egnet som aperitif og til lette retter end til hele måltidet. Den rene, elegante smag fortjener også at blive værdsat alene.”

VinAvisen

5 stjerner

"En absolut forførende champagne, fremstillet på 40% Meunier, 40% Pinot Noir og 20% Chardonnay. Der er en livlig og vedvarende mousse og en dejlig duft og smag med flere lag - blandt andet lyst brød og nødder samt fine strejf af honning til slut. Server ikke vinen alt for kold, så går du glip af de mange små detaljer."

VinExpressen

Ugens Vinhit points

93 points "Så er der pedal! Ja nærmest erotisk alkymi på flaske. Helt vidunderlig duft af citrus, pivfriske æbler, strejf af gær, begyndende toner af ristet brød, chokolade, kridt og tavlesvamp. Beurton strutter af frisk frugt i kombination med en sitrende syre, der hopper og danser på tungen. Sart og feminin, men samtidig med en enorm stamina. Den skal på mit nytårsbord. Ugens vinhit."

Wine Manual

5 stjerner

"Fin præcision og ungdommelighed i næsen, hvor man får en kalket fornemmelse med forfinede noter af grønne æbler, citronskal, smørret brioche og mælkechokolade. Der er desuden noget kamille og marguerit. 

Dybden er udemærket, hvor man får mere kvæde og pære fra Pinot Meunier og Noir’en. Man er ikke i tvivl om, at vi har med Champagne at gøre, da frugten har en lækker kølighed, hvor mineraliteten er høj med en duft af saltede østersskaller. 

Paletten har bittesmå og livlige bobler. Man får mere citronsaft i smagen sammen med halvstødte grønne æbler, lidt sød lakrids sammen med ristede nødder og brioche.

Vinen er tør med fin fylde, høj syre og moderat alkohol.

Rigtig god indgangschampagne, som indeholder alle de klassiske smagsnoter af citrus, træfrugt, autolyse og mineralitet. "

Om producenten

Champagne Beurton & Fils

Starten og familien omkring Beurton & Fils

Gérard Beurton og Marinette Vincent, to indfødte i Cuchery og Baslieux-sous-Châtillon besluttede at forene deres skæbner og deres vinmarker i 1974 og fødte Champagne Beurton & Fils. Begge blev født i landbrugs- og vinavlsfamilier og sammen tog de fat på dette eventyr med i alt 0,33 hektar.

Mens Marinette førte tilsyn med arbejdet i vinmarkerne, fokuserede Gérard sin opmærksomhed på det kommercielle aspekt af forretningen og udviklingen af et privat pressecenter og hjalp med at tage Champagnehusets ry til et nyt niveau.

Deres familieejede Champagnehus har udviklet sig gennem årene. Flere generationer af vinproducenter er gået ud over takket være deres vilje og ambitiøse valg. Gérards oldefar var allerede nyskabende ved at vælge at afvise det højdensitets plantesystem, der var almindeligt dengang.
I stedet besluttede denne visionær at øge rummet mellem vinstokke for at lette adgang for hest og plov. André Vincent, Robert Beurton og mange andre har på sin side sat deres eget præg på familiens arv.

Denne arv er også blevet påvirket af nogle ikoniske kvindefigurer. Eugénie og Yveline, henholdsvis Benjamins oldemor og bedstemor, spillede en fremtrædende rolle i Champagnehusets udvikling under de to verdenskrige. Med dristige valg, mod og beslutsomhed kørte disse stærktsindede kvinder med succes domænet.
I deres fodspor har Benjamins mor, Marinette Vincent, også dedikeret hele sit liv til vingården, der styrede husets skæbne med sit ufejlbare mod og naturlige autoritet.

Gérard og Marinettes ægteskab startede en ny og spændende æra for Champagne Beurton & Fils. De kombinerede deres vinmarker, delte deres savoir-faire og brugte de følgende 40 år utrætteligt på at udvikle vindomænet. Anerkendelsen af ​​et godt udført stykke arbejde kombineret med deres hårde arbejde for deres håndværk samt nogle vidunderlige muligheder gjorde det muligt for familien at udvide deres vinmarker betydeligt, samtidig med at de udviklede deres druepressetjeneste.

Med en så bemærkelsesværdig arv fra familiens vinfremstilling er der ingen tvivl om, at vin er i Benjamins blod! Han tog officielt tøjlerne i 2005 og blev chef for Champagnehuset. Han udviser den samme passion og dedikation som sin far til at støtte vinproducenternes interesser. Benjamin bruger en praktisk tilgang, styrer omhyggeligt sine vinmarker og arbejder tæt sammen med sit team. Han vedtog hurtigt miljøvenlige metoder inspireret af principperne for økologisk vinavl.

Benjamin er født i Cuchery og er en dedikeret vinproducent, der er ivrig efter at dele sin passion for sit arbejde. Han bestræber sig på at få de særlige kendetegn ved sine vinmarker frem, der hovedsageligt er plantet med druesorten Meunier, der er berømt for sin kraft og rustikitet. Terroiren udtrykker sig i glasset, mens omsorgen for vinmarkerne afspejles i husets stil.

Benjamin støttes fuldt ud af sin kone Katy. Hun administrerer administrationen, salget, kommunikationen og markedsføringen af ​​Champagnehuset og bygger på hendes store erfaring, der er erhvervet efter at have arbejdet for nogle af de mest prestigefyldte Champagnehuse. Eksportvirksomheden hos Champagne Beurton & Fils er vokset betydeligt takket være hendes input og viden.

CERTIFICEREDE VINGÅRD I CHAMPAGNE

Deres terroir ligger i hjertet af Vallée de la Marne, på højre bred, det mest omfattende område af Champagne, der dækker kommunerne Cuchery, Baslieux-sous-Châtillon, Belval, Damery og Châtillon-sur-Marne. Deres domæne består af omkring 100 forskellige parceller, hvoraf de fleste er sydvendte. Vinmarkerne har opnået certificeringerne "High Environmental Value - level 3" (HVE) og "Sustainable Viniculture in Champagne". Jordbunden i Vallée de la Marne er primært lerkalksten med mergeltendens.

Høsten

Høstdatoen bestemmes ud fra en analyse af drueprøver taget 4 til 6 uger tidligere med det formål at opnå en perfekt balance mellem det rige sukkerindhold og det naturlige surhedsniveau. Sunde, perfekt modne druer er det, der sætter os i stand til at producere sådanne vine af høj kvalitet.

I løbet af september er høsten kronen på værket, belønningen for et helt års lidenskabeligt, men hårdt og anstrengent arbejde. I cirka ti dage genforenes en stor familie af trofaste drueplukkere og loyale høstere. Således vælger og plukker omkring 40 mennesker med forskellige baggrunde hvert år omhyggeligt druerne, som derefter straks føres til pressecentret i Champagne Beurton & Fils.

De udfører alle de manuelle opgaver, som vinstokkene kræver med konstant og omhyggelig pleje, fra beskæring til høst, sammen med løftning og binding og trimning.

Deres opmærksomhed er fokuseret på miljøbeskyttelse samt dyrkning og høst af druer af høj kvalitet. Til dette formål er deres vinmarker enten delvis eller fuldstændigt græssede, og nogle parceller er pløjet. Beskyttelsen af deres vinmarker mod klimafare udføres altid på en ansvarlig og tankevækkende måde med den største respekt for Moder Natur.

Benjamin overvåger nøje alle trin i vinfremstillingsprocessen, fra vinmarkerne til vingården, fra friskheden og kvaliteten af druerne til smagningen af hver cuvée.

På vingården modtager deres champagner den største omhu og opmærksomhed. Flaskerne ældes fredeligt i vores kældre, før de bliver disgorgeret, mærket og afsendes leveret til vores kunder.

Og som de selv siger "All of our hard work and efforts finally pay off when our wines please and delight the most demanding palates. The secrets of our champagne making have been passed down from generation to generation originating from the heart of our family heritage. This is the true key to our success."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt