Orschwiller Riesling Grand Cru Muenchberg 2017

Flot Alsace Grand Cru til prisen

På lager
DKK 85,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 119,95 DKK stk.
90,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Kylling og kalkun
  • Lyst kød
Beskrivelse

Detaljer

Riesling er kongedruen i Alsace, hvor den har optimale betingelser. Druerne til denne vin er høstet ved perfekt modenhed. Høsten er foretaget manuelt for at sikre, at kun de bedste klaser indgår i den endelige vin. Druerne høstes i oktober måned bringes hurtigt til vineriet for en klassisk vinifikation med et minimum af menneskelig indblanding.

Vinifikationen/gæringen foregår på rustfri ståltanke ved en kontrolleret temperatur. Efter endt gæring har vinen ligget og hvilet på rustfri ståltanke for at bevare vinens friskhed og skabe en vin i fuldendt balance.

Praelatenberg Riesling fremstår smuk lys gul i glasset med elegante grønne strøg. Duften byder på bløde toner af solmodne citroner og en fin typisk mineralitet med en flot struktur. I smagen møder man igen de karakteristiske citrus noter og materialiteten træder frem for fuld udblæsning fulgt godt op af klassiske petroleumsnoter. En komplet og kompleks vin der aldrig skuffer.

En perfekt ledsager til fiskeretter og lyst kød. Passer også glimrende til asiatisk mad og modne oste. Serveres ved 10-12°C.

Vin Data
Drue
Riesling
Type
Hvidvin
Årgang
2017
Land
Frankrig
Låg
Korkprop
Producent
Orschwiller
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12,5%
Region
Alsace
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2018-2022
Anmeldelser
Om producenten

Orschwiller

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt