Bemærk; Vores butik i Esbjerg holder lukket i uge 28+29+30. Online shoppen kører videre som normalt hele perioden. Go sommer :)

×
VinAvisen
Smag På Vin
FlaskeHalsen

La Orphica Monastrell Tardia 2018

Sent-høstet Monastrell der overleverer ifht prisen.

På lager
DKK 59,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 79,95 DKK stk.
64,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • And og gås
  • Grill mad
  • Hygge
  • Ost
  • Svinekød
Beskrivelse

Detaljer

Sent-høstet Monastrell der overleverer ifht prisen

Orphica Seleccion Tardia er lavet af 100% Monastrell druer, hvor druerne har fået lov til at hænge ca. 3 uger længere end normalt. Dette gør at druerne er begyndt at blive til rosiner på stokkene. Disse sent-høstet druer har en naturlig sødme, der passer godt med den intense Monastrell drue. Vinen er kun lagret i ståltanke, for at bevare de friske og rene frugtnuancer.

Rubinrød farve. Ungdommelige aromaer af modne blommer, kirsebær, lidt knuste urter og søde krydderier. Smagen er mild, med flot fylde, bløde tanniner og en naturlig sødme fra de sent-høstet druer. En lang of saftig eftersmag fuldender oplevelsen.

Server vinen v/ 19-20 grader. Dette er en meget anvendelig rødvin. Prøv den til f.eks. svinekød, and, pizza og pasta. Den kan også bruges som hyggevin uden mad.

Orphica Seleccion Tardia er en sent-høstet Monastrell fra det sydlige Spanien, som giver dit intens og fløjlsblød frugt fra start til slut.

Vin Data
Drue
Monastrell
Type
Rødvin
Årgang
2018
Land
Spanien
Låg
Prop
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Lagring
6 mdr i ståltanke
Drikkes bedst
2019-2022
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

"De danske Tofterup-brødre Jonas og David ved, hvad de laver. Det må man give dem. Denne La Orphica er ikke deres prestigevin, men derimod noget, der minder lidt mere om et super vellykket eksperiment. For Monastrell-druen er i sig selv en sort, der høstes meget sent, og her har de endda valgt at trække høsten endnu længere. Den til tider bombastiske og vilde stil, som Monastrell kan antage, bliver dog tøjlet fremragende, og den får en anderledes blødhed i sin stil, hvor det er som om, at krydderierne og vildskaben mister pusten på en god måde. For her er masser af smag, men her er også balance og ro i den store helhed. Det er lidt af et fund til prisen – og et par danske brødres rigtige gode – omend måske tilfældige – bud på en Monastrell, der passer rigtig godt til mange smagsløg i deres hjemland."

Smag På Vin

5 stjerner

"Det er egentlig ikke så tosset, det her. Sydspansk Monastrell kan nogle gange virke for rustik, krydret og vegetal, men fordi druerne har fået lov til at hænge tre uger længere på stokkene, har de oparbejdet noget mere sødme, som klæder den godt. Vel, her er stadig en god krydring, men den er mere i baggrunden. Noter af brombær, peber, og kaffe i næsen med nogenlunde samme billede i smagen. Frugtig og let sødme overfor en høj alkohol, god syre og en blød tannin. Til 59 kroner kan den daske mange konkurrenter til hverdagsvinen af pinden. God, nem og let drikkelig vin – og vejen til at blive glad på en mandag!"

Læs hele anmeldelsen her
VinAvisen

5 stjerner

"59 kr. (ved seks flasker) er et fund for så flot en rødvin. Den har en fyldig bærsmag med noter af modne blommer, kirsebær, kaffe og chokolade samt et strejf af vanille."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt