BEMÆRK; Grundet problemer i levering af varer mellem vores lagre, er få ordre med Sapiente Limited Edition et par ekstra dage forsinket. Alt leveres senest d. 17/10. Beklager fejlen.

×

Old English Gin 70 cl

Ikke på lager
DKK 279,00
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti
Beskrivelse

Detaljer

I munden er Old English Gin med forholdvis fin fylde. Der er tydelige noter af enebær, appelsin, lakridsrod og kardemomme samt en let krydret smag. Eftersmagen er fyldt med en behagelig og let sødme og en svag krydret smag, der stille og rolig aftager.

Old English Gin - The Old Way

En Gin lavet som i gamle dage, skaberen af denne unikke Gin er danske Henrik Hammer. Opskriften på denne Gin kan dateres tilbage til 1783 og indeholder 11 ingredienser: enebær, citronskal, koriander, cassia, orris rod, angelikarod, lakridsrod, appelsin, muskatnød, kanel og kardemomme. Alle ingredienser med undtagelse af ét bliver destilleret hos Langley Distillery i Birmingham i den ældste fungerende pot still i England. For Henrik Hammer er kardemomme en særlig uhåndterlig ingrediens. Derfor destillerer han selv kardemommen separat hjemme i København og sender det efterfølgende til Langley Distillery.

Efter destillering, iblanding af kardemommedestillatet og vand tilsættes 4 gram sukker per liter gin (hvilket gør den til en Distilled Gin frem for en London Dry Gin), hvorefter ginnen sendes til Thames Distillers i London for tapning på særligt udvalgte franske champagneflasker og forseglet med korkprop og økologisk voks. Præcis som i 1783.

Vin Data
Type
Gin
Land
England
Producent
Hammer & Son
Størrelse
70cl
Alkohol Procent
44%
Anmeldelser
Medaljer

World's Best Gin 2015 in World Gin Awards - Læs mere her

Old English Gin awarded Double Gold at the San Francisco International Spirits 2014.

Old English Gin awarded Double Gold and Best in Show at the Fifty Best Gin 2014 in New York.

5+ out of 5 by Class Magazine.

Medaljer

Gold Winner points

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt