★ SHOWROOM LUKKET UGE 3 OG 4 - Bemærk; Showroom; holder lukket uge 3 og 4. Webshoppen; kører videre som normalt, med undtagelse af fredag d. 19/1, hvor ingen ordre afsendes og kundeservice holder lukket pga. flytning.

×

Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.
  VinAvisen
  92 points
  Robert Parker
  FinansBureauet
  "Compete with wines five times the price" R Parker

Novellum Chardonnay 2016

På lager

99,95 DKK per stk.
79,00 DKK ved køb kassevis á 6 flasker.
84,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.


Vin fra samme region

Novellum Chardonnay 2016

Detaljer

Produceret af 100% Chardonnay fra Roussillon-regionen i det sydlige Frankrig. Producenten bag er anderkendte Jean-Marc Lafage (der bl.a. driver vinhusene Domaine Lafage og Chateau Saint-Roch). Druerne kommer fra udvalgte vinmarker, hvor vinstokkene i gennemsnit er 30 år gamle.

Disse marker ligger optimalt, i det forholdsvis varme sydfrankrig, men tæt på middelhavet, hvor der kommer kolde briser fra. Dette er med til at sikre at denn er bemærkelsesværdig kompleks og mineralsk af en Chardonnay. 30% af vinen er fadlagret, resten har lagret i ståltanke på resterne af presset Viognier druer, for at give vinen flere frugt og blomster noter.

Vinens elementer

Denne Novellum Chardonnay er formentligt den bedste Chardonnay der kan findes til prisen. Flot strågylden farve i glasset med en let cremet viskositet og et changerende gulligt skær. Intense aromaer af tropisk frugt, citrus, abrikos og blomster. Medium fyldig til fyldig med en skøn frugtig smag. Perfekt afstemt syre holder vinen frisk, sprød og med et flot mineralsk touch. Den perfekt afstemte frugtfylde fortsætter ud i en lang eftersmag.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server denne hvidvin ved 10-12° grader for den optimale vinoplevelse, og anvend den bredt til fx fisk og skaldyr, diverse forretter, lyst kød eller blot til hygge.

Novellum Chardonnay er en himelsk hvidvin, og så koster den langt under hvad en vin på dette niveau burde koste. Masser af fyldig frugt, perfekt afstemt syre holder vinen sprød og med en mineralitet som er dyre Chablis vine værdige. En gourmet hvidvin til en fantastisk pris!

Drue
Chardonnay
Type
Hvidvin
Vintype
Årgang
2016
Land
Frankrig
Låg
Korkprop
Producent
Domaine Lafage
Størrelse
75 cl
Alkohol
13%
Region
Languedoc-Roussillon
Website
Lagring
3 mdr i delvist fad og ståltanke
Drikkes bedst
2017-2019
FinansBureauet

5 stjerner

"Sydfransk Chardonnay i elegant stil med floral næse og delikat mund i mellemfyldig stil med let præg af eksotisk frugt pakket ind i lidt smørfedme og med et mineralsk strejf i eftersmagen."

Robert Parker

92 points

"A sensational wine that will compete with wines five times the price, the 2016 Novellum Chardonnay is the real deal and actually reminded me of a Chardonnay from Mark Aubert in California's Sonoma County. White peach, crushed rocks, spice and brioche notes all emerge from this medium to full-bodied Chardonnay that has depth, layered texture and length. Buy it."

VinAvisen

5 stjerner

"Denne hvidvin kan Chardonnay-druen godt være stolt af. Det er en ualmindelig lækker vin - den er fyldig, harmonisk, har moden frugt, fine krydrede noter, tilpas syre og en fløjlsblød afrunding. Normalprisen er helt ok for denne kvalitet. Nyd den til fjerkræ, fede fisk eller modne brietyper."

 1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse