MYSTERY BOX ROSE. 6 LÆKRE ROSE VINE FOR KUN 267,80 KR. LÆS MERE HER.

×
91 points
Houlberg Vinblog Points

Nobu 1830 Merlot Rosato 2023

Imponerende merlot Rosé fra Abruzzo!

På lager
DKK 139,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 159,95 DKK stk.
145,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Hygge
  • Kylling og kalkun
  • Lyst kød
  • Pasta og pizza
  • Tapas og snacks
Beskrivelse

Detaljer

En strålende symfoni af syditalienske solstråler

Nobu 1830 Merlot Rosé stammer fra vinmarker beliggende i Provinsen Chieti, Italien. Disse vinmarker har en sydøstlig eksponering og ligger i en højde af 350 meter over havets overflade. Jordbunden er karakteriseret ved at være kalkholdig og stenholdig. Høsten foregår manuelt i september, med nøje udvalgte druer, og vinen er resultatet af en unik og eksklusiv vinifikationsteknik, der kombinerer gamle metoder med nutidig stil og smag. Denne teknik inkluderer køling af druerne efterfulgt af gæring i cementtanke og amforaer.

I glasset præsenterer Nobu 1830 Merlot Rosé sig med en strålende lyserød farve. Duften er indbydende med aromaer af røde frugter, hvor toner af vilde jordbær, hindbær og kirsebær dominerer. Friske florale noter af violer og hunderose tilføjer kompleksitet til duften. Smagsoplevelsen er karakteriseret ved en god struktur og syrebalance, der skaber en fremragende vedvarende smagsoplevelse. Vinen byder på en forfriskende mineral tekstur, der øger dens behagelighed og kompleksitet.

Server vinen ved 10-12 grader og prøv den som ledsager til et væld af retter. Den passer perfekt til skaldyrsretter, aperitiffer, røgede kød, torsk, lyst kød og endda pizza. Med sin gode syrestruktur og friske karakter er denne rosé en alsidig ledsager til forskellige kulinariske oplevelser.

Vin Data
Drue
Merlot
Type
Rose
Årgang
2023
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Vigna Madre
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13%
Region
Abruzzo
Drikkes bedst
2024-2026
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Houlberg Vinblog Points

91 points

"Duftmæssigt er vi i en blomsterbutik med masser af røde roser, violer og røde bær som jordbær, hindbær, lyse kirsebær, moreller, lemon og derudover lidt tørre og grønne urter.

I munden er det en lys og frisk vin ... masser af moreller, ribs, rabarber, ribs, godt med lemon samt lidt grape. Det er forfriskende, livligt, let syrligt og bittert, men underneden fornemmes en let, frisk frugtsødme samt lidt kolde mineraler. Jeg er normalt ikke så meget til rosévine, men denne har sgu en dejlig frisk syre, som bare er vildt dejlig og pågående. 91 point."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt