VinAvisen
Smag På Vin
FlaskeHalsen
Kanonvin til spotpris
Vinhulen

No Bull Zinfandel 2017

No Bull.... bare en super god vin til en super god pris!

På lager
DKK 68,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 84,95 DKK stk.
73,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
  • Pasta og pizza
  • Varieret buffet
Beskrivelse

Detaljer

Solmoden frugtfylde og spændende nuancer

No Bull…. Zinfandel er produceret af 100% Zinfandel (Primitivo) fra Apulien, kun et stenkast fra eksklusive Manduria område. Druerne høstes først i starten af oktober, hvor de er optimalt modne. Det betyder lavere udbytte, da flere druer til denne tid er gået til – men det betyder også at de resterende gode druer indeholder rig smag. Vinen er fadlagret på amerikanske egetræsfade, hvilket tilføjer vinen nuancer som chokolade, vanilje og mokka.

Farven er dyb mørkerød. Frugtrige aromaer af brombær, solbær og blåbær, samt krydret og let sødmefulde noter af peber, chokolade og kakao. Vinen har en stor fylde, modne tanniner og lav syre. Den solmodne smag af fuldfed frugt og lækre fadnoter fortsætter længe i den flotte eftersmag.

Server vinen v/ 19-20 grader. Prøv den til det meste – f.eks. oksekød, lam, svinekød, modne oste, eller allerbedst til grillmaden med spareribs, burger og grillet bøffer.

En ekstremt velsmagende vin, med stor frugt koncentration og lækre nuancer. No Bullshit – ingen fine fornemmelser – men bare en super god vin til en super god pris!

Vin Data
Drue
Primitivo
Type
Rødvin
Årgang
2017
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Mare Magnum
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Apulien
Lagring
6 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2018-2020
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

"No Bull bliver hurtigt læst som No Bullshit, og det kan man egentlig godt synes er ganske passende for denne Puglia-Zinfandel. Det er en sødmefuld og klassisk Puglia-Zin, der ikke er helt så mørk i sin kulør, som mange andre storladne vine herfra, men den har en meget mørk smag, der efter sine bløde og søde flader også byder på modspil i enden, der samler trådene, så det ikke alt sammen bliver en rendyrket strygen-med-hårene-oplevelse."

Smag På Vin

5 stjerner

"Nej, det er ikke ’den med tyren’. Vi er i stedet nede i det sydlige og varme Italien med denne fyldige og for denne drue rimeligt friske rødvin. Fyldige noter af en alliancemarmelade med brombær og hindbær og krydret let med kanel og vanilje. I smagen er der en pæn friskhed i frugten, hjulpet godt på vej af en forholdsvis høj syre. Mild og blød tannin. Ikke så mange forbehold – bare en pæn hverdagsvin med stor alsidighed… også ved grillen."

Læs hele anmeldelsen her
VinAvisen

5 stjerner

"Glimrende rødvin med et bredt, fint krydret smagsbillede. Elskere af Zinfandel - eller rettere Primitivo, som druen rettelig hedder i Italien - bliver ikke snydt med denne flaske."

Vinhulen

Kanonvin til spotpris

"Rubinrød med violet kant. Duften har primært hindbær med et indslag af mint og letkrydret touch. Meget venlig og frugtstærk duft. Smagen er meget sødmefuld og fed med hindbær, lakrids, krydderi og blød og fed smag – dog med passende, brydende frugtsyre. En rigtig lille crowdpleaser, der kan nydes med og uden mad. Mod finalen kommer der lille bittertoner og tanniner, men frugten er med i fed flor helt ud i spids. Denne vin egner sig til de vinnydere, der sætter pris på sødme i vin kombineret med den volumiøse og fede frugt. Kanonvin til spotpris – fremragende til prisen."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt