Nicolas Vellas The Black Moon Muscat

Sydfransk potpourri i gylden indpakning

På lager
DKK 65,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 79,95 DKK stk.
70,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Dessert og sødt
  • Hygge
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

Hvert år når høsten nærmer sig, samles familien Vellas på deres sydfranske vingård for at fastlægge årets høst af "den hellige drue". På en helt bestemt vinmark på familien Vellas' vingård, findes der nogle meget betydningsfulde vinstokke, som familien tillægger ekstra stor opmærksomhed. 

Gennem fire generationer har familien høstet disse "hellige druer" i deres sidste vækstfase i lyset af månens skær. Når druerne har opnået deres helt optimale modningstidspunkt, plukkes druerne og fragtes skånsomt i små kasser gennem nattens mørke til familiens nærliggende vingård. En familietradition, som familien Vellas gerne vil dele frugten af denne hemmelighedsfulde ritual med dig gennem denne vin.

Vinfremstilling

Denne hvidvin er fremstillet på 100% Muscat fra nøje udvalgte vinmarker hos familien Vellas. Muscat er en af de mest udbredte druesorter i verden, som samtidig er meget alsidig. Druerne gennemgår en nøje udvælgelse inden de håndhøstes i slutnningen af august, hvorefter de skånsomt i mindre kasser bliver transporteret ned til familiens vingård. Efter endt fermentering, lagrer hvidvinen kortvarigt videre på rustfri ståltanke inden tapning på flaske.

Vinens elementer

Nicolas Vellas Gold Moon byder på en flot lys strågul farve i glasset med changerende gyldne reflekser som var det en kjole af dansende palietter. Denne hvidvin er sød, dejlig aromatisk og kompleks i sit udtryk med skønne florale elementer af hvide sommerblomster, honning og abrikoser. Den opleves dejlig fyldig og rund i munden med en nærmest smøragtig tekstur på tungen. Vinen er dejlig frisk, sprød og sødmefuld med en diskret frugtsyre.

Dejlig lang eftersmag af hvide blomster og sødmefulde, eksotiske frugter.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server vinen ved 7-8° grader for den optimale vinoplevelse. Nicolas Vellas Gold Moon er en frisk, sødmefuld hvidvin med en nøje afstemt frugtsyre og medium fylde, som både gør den velegnet som forfriskende aperitif, eller som ledsager til søde desserter som kage, chokolade og frisk frugt.

Frisk, sød, fyldig, aromatisk og sødmefuld. Perfekt som svalende aperitif eller som ledsager til søde desserter. Nicolas Vellas Gold Moon er en indbydende hvidvin på Muscat, som leverer en intens aromatisk smagsoplevelse for både gane og sjæl.

Vin Data
Drue
Muscat
Type
Hvidvin
Årgang
2016
Land
Frankrig
Låg
Prop
Producent
Nicolas Vellas
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12%
Region
Languedoc-Roussillon
Drikkes bedst
2017-2020
Anmeldelser
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt