Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.
    FinansBureauet
    Vinstyrke 2
    Gastroland.dk
    En uimodståelig rig og fyldig kvalitets Syrah

Nicolas Vellas 100% Syrah 2015

På lager

159,95 DKK per stk.
119,00 DKK ved køb kassevis á 6 flasker.
124,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.


Vin fra samme region

Nicolas Vellas 100% Syrah 2015

Detaljer

Vinen er produceret af 100% Syrah fra særligt udvalgte små plots. Alle druer er håndplukket og der er kun udvalgt de absolut bedste drueklaser til denne vin. Under fremstillingen er der bl.a. anvendt lang udblødning og konstante pumpover for at udtrække mest muligt smag og nuancer fra skallerne. Vinen har fadlagret 8 måneder i nye franske egetræsfade og holder hele 15% alkohol. Denne vin er en del af serien af topvine kaldet `100%` for det forholdsvis store vinkooperativ, og Nicolas Vellas kalder selv denne vin for `Super Premium` samt fortæller at det tager mere end et år at producerer en vin på dette niveau. Vi er helt enige i betegnelsen Super Premium - det er en rig og yderst koncentreret 100% Syrah, hvor selv store Australske Shiraz har svært ved at følge med!

Farven er dyb sort, med lilla nuancer. Imponerende aromatisk intensitet af sorte frugter, solbær, `Syrah-lakrids` og krydderier. Smagen er fyldig, rig, struktureret og meget koncentreret. Mærkbare tanniner og tilpas syre giver balance til den rige frugt. Eftersmagen er (meget) lang og generøs, og man fornemmer let sødlige nuancer fra fadlagringen.

Server vinen v/ 16-18 grader og gerne til rødt kød, lam eller modne oste. Vinen kan drikkes nu v/ 1-2 timers iltning, men gem den mindst et par år for en endnu større oplevelse.

100% Syrah er en yderst imponerende sydfransk vin. Utrolig koncentreret og kraftfuld frugt i perfekt samspil med tanninerne og afstemt syre. En vin der absolut BØR prøves!

Drue
Syrah
Type
Rødvin
Vintype
Årgang
2014
Land
Frankrig
Låg
Korkprop
Producent
Nicolas Vellas
Størrelse
75 cl
Alkohol
15%
Region
Languedoc-Roussillon
Website
Lagring
8 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2017-2024
FinansBureauet

6 stjerner

"Imponerende sydfransk kooperativ vin med Syrah i blodet. Peber, enebær, brombær og tjære i næsen og flamboyant slikmund med særdeles generøse mængder lakridspulver, mokka, fad, ristede mandler, espresso og Virginia tobak som fortsætter ud i den lange intensive, men superbløde eftersmag. Høj klasse."

Vinstyrke 2

5 stjerner

"På etiketten en simpel bordvin fra Frankrig, men det skal man ikke lade sig narre af. Vinmageren Nicolas Vellas, som opererer i de sydlige og solbeskinnede regioner, har sat sig for at lave en syrah, som sparker r.. . Det er lykkedes uden at gå all in på sødme og overmodenhed. Vinen dufter af både stald, let syrlige blåbær og kakao. I smagen er der fuldt smæk på chokoladen med en kerne af vaniljemarinerede blåbær, oliven og soltørrede urter. En powervin, javist - men på den civiliserede måde."

Gastroland.dk

5 stjerner

"Dejlig syrah med masser af struktur og fine tanniner. Der er masser af kraft og saft i flasken, men vinen er langt mere nuanceret end marmeladebomber fra den sydlige halvkugle. Vi drak den til pizzaer – det fungerede godt, så godt at det fint kan det ske igen. Fem fine stjerner til denne Syrah. GENKØB." Anmeldt januar 2017 af Gastroland.dk.

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse