FinansBureauet
Vinstyrke 2
Gastroland.dk

Nicolas Vellas 100% Syrah 2015

En uimodståelig intens og struktureret Syrah

På lager
DKK 119,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 159,95 DKK stk.
124,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
Beskrivelse

Detaljer

Intens og struktureret sydfransk Syrah

Vinen er produceret af 100% Syrah fra særligt udvalgte små plots. Alle druer er håndplukket og der er kun udvalgt de absolut bedste drueklaser til denne vin. Under fremstillingen er der bl.a. anvendt lang udblødning og konstante pumpover for at udtrække mest muligt smag og nuancer fra skallerne. Vinen har fadlagret 8 måneder i nye franske egetræsfade. Producenten kalder selv denne vin for `Super Premium` kvalitet - vi er i den grad enige i dette..!

Farven er dyb sort, med lilla nuancer. Imponerende aromatisk intensitet af sorte frugter, solbær, `Syrah-lakrids` og krydderier. Smagen er fyldig, rig, struktureret og meget koncentreret. Mærkbare tanniner og tilpas syre giver balance til den rige frugt. Eftersmagen er (meget) lang og generøs, og man fornemmer let sødlige nuancer fra fadlagringen.

Server vinen v/ 19-20 grader og gerne til rødt kød, lam eller modne oste. Vinen kan drikkes nu v/ 1 timers iltning.

100% Syrah er en yderst imponerende sydfransk vin. Utrolig koncentreret og kraftfuld frugt i perfekt samspil med tanninerne og afstemt syre. En vin der absolut bør prøves!

Vin Data
Drue
Syrah
Type
Rødvin
Årgang
2016
Land
Frankrig
Låg
Korkprop
Producent
Nicolas Vellas
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
15%
Region
Languedoc-Roussillon
Lagring
8 måneders fadlagring
Drikkes bedst
2017-2024
Anmeldelser
FinansBureauet

6 stjerner

"Imponerende sydfransk kooperativ vin med Syrah i blodet. Peber, enebær, brombær og tjære i næsen og flamboyant slikmund med særdeles generøse mængder lakridspulver, mokka, fad, ristede mandler, espresso og Virginia tobak som fortsætter ud i den lange intensive, men superbløde eftersmag. Høj klasse."

Vinstyrke 2

5 stjerner

"På etiketten en simpel bordvin fra Frankrig, men det skal man ikke lade sig narre af. Vinmageren Nicolas Vellas, som opererer i de sydlige og solbeskinnede regioner, har sat sig for at lave en syrah, som sparker r.. . Det er lykkedes uden at gå all in på sødme og overmodenhed. Vinen dufter af både stald, let syrlige blåbær og kakao. I smagen er der fuldt smæk på chokoladen med en kerne af vaniljemarinerede blåbær, oliven og soltørrede urter. En powervin, javist - men på den civiliserede måde."

Gastroland.dk

5 stjerner

"Dejlig syrah med masser af struktur og fine tanniner. Der er masser af kraft og saft i flasken, men vinen er langt mere nuanceret end marmeladebomber fra den sydlige halvkugle. Vi drak den til pizzaer – det fungerede godt, så godt at det fint kan det ske igen. Fem fine stjerner til denne Syrah. GENKØB." Anmeldt januar 2017 af Gastroland.dk.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt