Nicolas Vellas 100% Grenache 2017

Koncentreret, frugtrig og struktureret Grenache

På lager
DKK 129,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 159,95 DKK stk.
134,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Oksekød
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Dyb, koncentreret og struktureret frugtbombe

Vinen er produceret af 100% Grenache fra særligt udvalgte små plots. Alle druer er håndplukket og der er kun udvalgt de bedste drueklaser til denne vin. Under fremstillingen er der bl.a. anvendt lang udblødning og konstante pumpover for at udtrække mest muligt smag og nuancer fra skallerne. Vinen har fadlagret 8 måneder i nye franske egetræsfade.

Farven er dyb, mørk granatrød, på grænsen til helt sort. Imponerende aromatisk intensitet med noter af modne røde frugter, bombær, kandiserede jordbær og krydderier, samt noter fra fadlagringen som vanilje og mokka. Vinen har en stor fylde og en dyb og koncentreret smag. Modne tanniner sikre en flot struktur. Eftersmagen er generøs, lang og domineret af mørk og koncentreret frugt.

Server vinen v/ 19-20 grader og gerne til gastronomiske retter med rødt kød, lammekølle eller modne oste. Vinen kan drikkes nu efter mindst et par timers iltning, men vi anbefaler at lade den ligge og modne et par år endnu.

Smag denne vin og du vil opdage præcist hvordan en stor kvalitets Grenache skal smage! En meget koncentreret frugtbombe, indpakket i gode tanniner. En struktureret og generøs rødvin som bør opleves!

Vin Data
Drue
Grenache
Type
Rødvin
Årgang
2016
Land
Frankrig
Låg
Korkprop
Producent
Vignobles Vellas
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
15,5%
Region
Languedoc-Roussillon
Drikkes bedst
2019-2026
Anmeldelser
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt