BLACK FRIDAY - SÅ ER BLACK FRIDAY IGANG. SPAR MELLEM 20-45% PÅ EN LANG RÆKKE UDVALGTE VINE. BEGRÆNSET ANTAL PÅ FLERE AF VINENE. FØRST TIL MØLLE. ★ SE ALLE TILBUDDENE HER

×

Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.

Fri fragt ved køb for min. kr. 499,00

Dag-til-dag levering

Tilfredshedsgaranti online vin

Åbningstider AndrupVin.dk

New Value Wines

Ikke på lager

Pris: 495,00 DKK

399,00 DKKLignende produkter

New Value Wines

Detaljer

Gode vinoplevelser behøver ikke koste en formue!

Med denne håndplukkede smagekasse, New Value Wines, får du her en unik mulighed for at gå ombord i 6 skønne vine, som repræsenterer noget af det bedste til vine under 100,00 kr. stykket. Vin behøver ikke koste en formue før kvaliteten er i top - det vil du med denne smagekasse få bekræftet.

Vi kalder denne nye smagekasse for "New Value Wines". Ganske enkelt 6 value-for-money vine, der med garanti vil levere den ene gode vinoplevelse efter den anden.

Vinene er håndplukkede og sammensat i en smagekasse, som evt. kan anvendes til en hyggelig middag med nogle venner, vinsmagning eller som skønne vine i hverdagen.

Spar hele 19% i forhold til vores lave mixkassepriser!

6 skønne vinoplevelser, som alle hører til vores bedst sælgende vine i denne kategori. I forhold til vores lave mixkassepriser sparer du yderligere kr. 96,00. Med New Value Wines får du en lækker smagekasse proppet med gode vinoplevelser til en særdeles attraktiv pris.

Kort og godt:

  • 6 gode value-for-money vinoplevelser
  • 1 hvidvin
  • 1 rosévin
  • 4 rødvine
  • Alle vine leveres med vores 100% tilfredshedsgaranti
  • Flotte anmeldelser, medaljer og ratings
  • Du sparer yderligere 19% ved at købe denne smagekasse frem for enkeltvis i mixkasse
  • Du prøver nye vine af og finder måske din kommende favoritvin

New Value Wines består af følgende 6 flasker vin:

New Value Wines smagekasse vin

1 flaske Big Boys Zinfandel 2016

(Apulien, Italien)

De store drenges vin - "Big Boys Zinfandel" med sølle 15,5% alkohol. Mød dine tre nye bedste venner - Big Boy, Bigger Boy og Biggest Boy og deres fantastiske, intense og rige Zinfandel!

Farven er mørk og intens. Store og indbydende aromaer af blå og sorte bær samt noter fra fadlagringen som eg, pebermynte og vanilje. Vinen er fyldig og den har en god struktur. Smagen er dommineret af de mørke bær samt spændende noter af bl.a. godt integreret fad, vanilje, kaffe og lakrids.

★★★★★★ 6 stjerner FinansBureauet
★★★★★
 5 stjerner Smag På Vin
★★★★ 4 stjerner ByMalling

Er du til intense, frugtige og fyldige rødvine (til en særdeles god pris), så kan vi kan lige så godt sige det med det samme - "køb i kassevis" , ellers fortryder du hurtigt, at du ikke bestilte flere! Dette er den oplagte vin til sommerens lune aftener, som ledsager til bøffer, spareribs og pulled pork fra grillen!

Læs mere om Big Boys Zinfandel 2016.

 

1 flaske Montemajor Petra Ceci Aglianico 2015

(Calabrien, Italien)

Produceret af 100% Aglianico fra Calabrien, i området ved Altomonte. Vinstokkene er alle over 40 år gamle, og er placeret ca. 300 meter over havets overflade. Høsten foregår midt i september og foregår i hånden. Efter stræng sortering af druerne på vingården og vinifisering, lagre denne vin ca. 12 måneder i ståltanke, og derefter yderligere i flasken inden frigivelse. Der benyttes udelukkende ståltanke, for at bevare en stor, tæt og koncentreret frugt. 13,5% alkohol.

En superb prisbasker fra Montemajor. Tæt og fyldig frugt i flot samspil med modne og let krydrede noter.

Læs mere om Montemajor Petra Ceci Aglianico 2015.

 

1 flaske The Black Stump Shiraz Reserve 2016
(South Australia, Australien)

Vinen er produceret af 100% Shiraz fra Clare Valley, lige nord for Adelaide. Clare Valley er beliggende lidt højere og med køligere natte temperatur er området kendt for at tilføje lidt elegance til sydaustraliensk intense Shiraz vine. Til denne Reserve er alle druerne særligt udvalgt og den endelige most har fadlagret 8 måneder.

Farven er næsten helt sort med en lille kant. Intense aromaer af modne brombær, kaffe, krydderier samt noter fra fadlagringen. Smagen er fyldig og rig, og med noter af mørke bær, krydderier samt ristet noter fra fadlagringen og vanilje. Perfekt afstemt syre samt druer fra det lidt køligere Clare Valley er med til at sikre lidt elegance til den rige smag. Tanninerne er bløde og eftersmagen er lang og særdeles velsmagende.

★★★★★ 5 stjerner Smag På Vin

Denne Black Stump Reserve Shiraz er nok et af de bedste vinkøb vi har haft fra Australien. Fyldig, rig, med masser af smag og med klassiske mørke og let krydret Shiraz noter. Et kongekøb fra Australien som bør prøves!

Læs mere The Black Stump Shiraz Reserve 2016. 

 

1 flaske Timineri Nero d´Avola 2015

(Sicilien, Italien)

Rig og spændende rødvin til en rigtig god pris. Denne vin er produceret af 100% Nero d`Avola fra Sicilen, tæt på byen Gibellina. Vinmarkerne ligger ca. 200 m.o.h., hvor undergrunden er rig på ler, kalksten og jern. Druerne høstes først i sidste halvdel i september, hvor de har modnet fuldt i den sicilianske varme.

Timineri Nero d`Avola er en rig og saftig siciliansk rødvin, som performer langt mere end prisen antyder.

Læs mere om Timineri Nero d`Avola 2015.

 

1 flaske Saint Roch Vieilles Vignes Blanc 2016

(Languedoc-Roussillon, Frankrig)

En rigtig skøn hvdvin til mad. Denne hvidvin kommer fra Chateau Saint-Roch og byder på en superb kvalitet til prisen. Har fået tildelt 90 Parker point.

Her får du masser af kraft og lækker frugt, som giver en vin der passer perfekt til mad som fiskeretter, eller lettere retter hvor man ikke ønsker en rødvin.

Farven er fin lysegul i glasset. Saint Roch Vieilles Vignes Blanc 2014 har en fin elegant næse, der rummer florale elementer og en svag sødme fra mandler. Den har en fin fylde og en cremet viskositet med fin syre. Dejlig frugtig smag af pære og vandmelon samt diskrete mineralske noter.

90 point Robert Parker hvidvin, der byder på en superb kvalitet til prisen.

Læs mere om Saint Roch Vieilles Vignes Blanc 2016.

 

1 flaske Montemajor Siris Aglianico Rosé 2016

(Basilicata, Italien)

Frisk sommerrosé med skønne sommerbær. Denne vin er produceret af 100% Aglianico fra Basilicata regionen i det sydlige Italien. Udvalgte druer fragtes til vinhuset hvor druerne presses let og gennemgår en kold gærring. Herefter lagrer vinen i ca. 4 måneder i ståltanke på drueresterne, så den friske og intense frugt bevares.

Montemajor har igen produceret en skøn publikumspleaser. Delikate aromaer og rige smagsnuancer af sommerlige bærfrugter. Prøv den som en perfekt ledsager til sommerhygge på terrassen - både til lette grillmåltider og som frisk tørstslukker.

Læs mere om Montemajor Siris Aglianico Rosé 2016.

Drue
Diverse sorter
Type
Drikkevarer
Vintype
Årgang
Land
Låg
Producent
Størrelse
6 x 75 cl
Alkohol
Region
Website
Lagring
Drikkes bedst
  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse