RYD LAGERET! SPAR 58% PÅ 5-DOBBELT GULDVINDER OG VINDER AF 91+92 POINTS! LÆS MERE HER.

VinAvisen

Nelson Bay Sauvignon Blanc 2020

Livlig Sauvignon Blanc til en god pris. Spændende noter af modne...

På lager
DKK 79,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
85,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Asiatisk mad
  • Hygge
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Livlig Sauvignon Blanc til en god pris

Denne 100% Sauvignon Blanc kommer fra Nelson, nabo området til det mere kendte Marlborough. Her finder man ofte vine af lige så høj kvalitet, men til priser der ligger et stykke under hvad Marlborough vinene generelt koster.

Sprød vin, med noter af citrus og modne tropiske frugter

Lys farve med et grønligt skær. Aromaer af tropisk frugt, masser af citrus, græs og brændenælde. Vinen er frisk og sprød, med en god syre, som spiller flot op til den intense og modne frugtsmag. Lang og spændende eftersmag.

Server vinen v/ 8-10 grader. Server den f.eks. til marineret tigerrejer, krydret asiatiske retter eller nød den uden mad på terrassen som aperitif.

Leder du efter livlig hvidvin, med moden frugt og som stadig er sprød, så er Sauvignon Blanc fra New Zealand lige sagen – og i denne Nelson Bay har du et flot eksemplar, til en super god pris!

Vin Data
Drue
Sauvignon Blanc
Type
Hvidvin
Årgang
2020
Land
New Zealand
Låg
Skruelåg
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13%
Region
Nelson
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2021-2023
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Forlaget Smag

16,5 points

“Frisk og sprød, med et lille, frækt syrebid og en lang smag af umodne stikkelsbær. Den er lige ud ad landevejen, som man siger på de kanter – og den er lige til at sætte på bordet.”

VinAvisen

5 stjerner

"En klassisk newzealandsk Sauvignon Blanc-hvidvin med den kendte og markante duft og smag af kærlighedsfrugt. Men det er en ualmindelig dejlig og elegant udgave, hvor friske citrusnoter supplerer kærlighedsfrugten i den fyldige og let cremede smag."

box
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt