BEMÆRK; vores fysiske butik i Esbjerg lukket frem til d 27/1. Onlineshoppen kører videre som normalt.

Vi holder UDSALG med mange fantastiske tilbud. Derfor kan der forekomme en ekstra dags leveringstid. Læs mere her

×
VinAvisen
FlaskeHalsen

Nativ Vico Riviera No 99 IGT 2019

Frisk og aromatisk vinhit fra Nativ

På lager
DKK 59,95
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
64,95 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

EKSTRA NEDSAT 24%! VICO RIVERA SMAGER SUPER I DENNE ÅRGANG!

Vico Rivera fra Nativ er en frisk, sprød og aromatisk hvidvin, og denne årgang 2019 smager endnu bedre end de 2 foregående! Skynd dig at få del i dette tilbud.

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Lyst kød
  • Pasta og pizza
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Super hvidvin til prisen. Endnu et hit fra Nativ!

Vinen er produceret af 100% Falanghina, fra Torrecuso i Campanien. Vinstokkene er plantet på skråninger, hvor de får optimalt mængde sol. Druerne er høstet i starten af oktober – lidt senere end normalt - hvor de naturligt har tørret lidt ind på stokkene, for at få en højere koncentration af den resterende saft i druerne. Denne metode koster i mængden af gode druer der er tilbage, men giver en stor velsmag. Vinen er kun lagret i ståltanke, for at bevare de rene og friske frugtaromaer.

Farven er lys strågylden. Frugtrige aromaer af pære, passionsfrugt, citrus og lidt honning. Vinen er halvtør, har en fin fylde og medium syre. En yderst harmonisk vin, som både har moden frugt og fin struktur. Eftersmagen er blød og frugtrig.

Server vinen v/ 9-10 grader. En meget anvendelig hvidvin, som f.eks. kan bruges til retter med fjerkræ, fisk, skaldyr eller pizza. Prøv den også bare til hygge på terassen.

Vico Riviera er en ny og super velsmagende hvidvin fra Nativ. En meget aromatisk hvidvin, som både byder på frisk frugt og fin struktur. Kan anvendes bredt.

Vin Data
Drue
Diverse sorter
Type
Hvidvin
Årgang
2019
Land
Italien
Låg
Prop
Producent
Nativ
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12,5%
Region
Campania
Lagring
6 mdr ståltanke
Drikkes bedst
2020-2022
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

"Italiensk hvidvin har svært ved at hamle op med populariteten på landets rødvine. Af og til popper der imidlertid en rigtig lækkerbisken op i glasset, og denne vin fra det midt-italienske Beneventano-område er blandt disse. Det er saftigt og sommerligt, og Falanghina Beneventano-druerne giver en frugtfyldig og floral aroma, der virker enormt tiltrækkende. Smagen er ligeledes i den bløde og saftige ende, og i vinmagerens hænder er det blevet til en vin, der er lækker, ligetil og nem at forstå – uden at det bliver røvballet eller letkøbt. Skøn vinoplevelse, der sagtens kan få sommeren til at strække sig endnu længere."

VinAvisen

5 stjerner

"Delikat hvidvin med mange oplevelser - sur/sød og krydret frugtfylde og en lang og lækker eftersmag. Et godt køb."

VinExpressen

Anbefalet points

"Frisk i duft med toner af melon, citrus og et lille hint af fad. Blød i mund og sprød i syren. Livlig terrassevin, der vil falde i de flestes smag. Anbefalet."

Medaljer

Awarded Wine
Our Favorite

Om producenten

Nativ

Nativ er et mindre vinhus, der er beliggende i Campanien i kommunen Paternopoli. Det er et ungt vinhus som startede i 2007, men et ungt vinhus med store ambitioner, og de har evnerne til at lave det bedste. De producerer omkring 250.000 flasker vin årligt, og dette antal øges støt hvert år, så længe det ikke går på kompromis med kvaliteten. Nativ Srl laver typiske syditalienske vine med masser af fyldig og ren frugt. 

Vinhuset producere vine på lokale druer som Greco di Tufo, Aglianico, og Fiano di Avellino. Allerede nu er Nativ Srl et af Italiens bedst anmeldte vinhuse, og deres topvin er af Luca Maroni kåret til Italiens bedste rødvin 4. år i streg, hvilket siger en del om kvaliteten der stræbes efter.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt