93 points
Luca Maroni
92 points
James Suckling
Anbefalet points
VinExpressen

Nativ Vico Riviera No 99 IGT 2017

Frisk og aromatisk vinhit fra Nativ

På lager
DKK 79,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
84,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Lyst kød
  • Pasta og pizza
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Super hvidvin til prisen. Endnu et hit fra Nativ!

Vinen er produceret af 100% Falanghina, fra Torrecuso i Campanien. Vinstokkene er plantet på skråninger, hvor de får optimalt mængde sol. Druerne er høstet i starten af oktober – lidt senere end normalt - hvor de naturligt har tørret lidt ind på stokkene, for at få en højere koncentration af den resterende saft i druerne. Denne metode koster i mængden af gode druer der er tilbage, men giver en stor velsmag. Vinen er kun lagret i ståltanke, for at bevare de rene og friske frugtaromaer.

Farven er lys strågylden. Frugtrige aromaer af pære, passionsfrugt, citrus og lidt honning. Vinen er halvtør, har en fin fylde og medium syre. En yderst harmonisk vin, som både har moden frugt og fin struktur. Eftersmagen er blød og frugtrig.

Server vinen v/ 9-10 grader. En meget anvendelig hvidvin, som f.eks. kan bruges til retter med fjerkræ, fisk, skaldyr eller pizza. Prøv den også bare til hygge på terassen.

Vico Riviera er en ny og super velsmagende hvidvin fra Nativ. En meget aromatisk hvidvin, som både byder på frisk frugt og fin struktur. Kan anvendes bredt.

Vin Data
Drue
Diverse sorter
Type
Hvidvin
Årgang
2017
Land
Italien
Låg
Prop
Producent
Nativ
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13%
Region
Campania
Lagring
6 mdr ståltanke
Drikkes bedst
2018-2020
Anmeldelser
James Suckling

92 points

"Very pretty falanghina with sliced apple and honey character. Medium to full body, dry and mineral character with crushed stones, too. Flavorful finish. Serious falanghina that shows the real deal."

Luca Maroni

93 points

VinExpressen

Anbefalet points

"Frisk i duft med toner af melon, citrus og et lille hint af fad. Blød i mund og sprød i syren. Livlig terrassevin, der vil falde i de flestes smag. Anbefalet."

Om producenten

Nativ

Nativ er et mindre vinhus, der er beliggende i Campanien i kommunen Paternopoli. Det er et ungt vinhus som startede i 2007, men et ungt vinhus med store ambitioner, og de har evnerne til at lave det bedste. De producerer omkring 250.000 flasker vin årligt, og dette antal øges støt hvert år, så længe det ikke går på kompromis med kvaliteten. Nativ Srl laver typiske syditalienske vine med masser af fyldig og ren frugt. 

Vinhuset producere vine på lokale druer som Greco di Tufo, Aglianico, og Fiano di Avellino. Allerede nu er Nativ Srl et af Italiens bedst anmeldte vinhuse, og deres topvin er af Luca Maroni kåret til Italiens bedste rødvin 4. år i streg, hvilket siger en del om kvaliteten der stræbes efter.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt