Kæmpe kup! Power rødvin fra Sicilien med hele 46% rabat. Aldrig solgt billigere. Læs mere her.

×
VinAvisen
94 points
Luca Maroni
93 points
Vinbladet
Smag På Vin
EkstraBladet

Nativ Rue dell Inchiostro IGT 2019

En superb vin til prisen, med fin fylde, flotte nuancer og saftig...

På lager
DKK 79,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
85,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fuglevildt
  • Grill mad
  • Kalvekød
  • Pasta og pizza
  • Tapas og snacks
  • Varieret buffet
Beskrivelse

Detaljer

Imponerende til prisen!

Produceret af 100% Aglianico fra næsten 100 år gamle vinstokke. Vinstokkene er plantet højt i bjergene i Campania regionen. Jordbunden er stenet og primært af vulkansk oprindelse, som er rig på mineraler. Druerne er høstet i midten af oktober ved optimal modenhed. Vinen er lagret i stålfade i ca. 8 mdr, hvorefter vinen har flaskelagret yderligere inden frigivelse. 13,5% alkohol.

Mørk sødmefuld frugt og let krydret nuancer

Dyb rød farve, med et lilla skær. Aromaer af mørke bær, såsom blåbær og især brombær, samt noter af peber, lakrids og tobak. Vinen er medium fyldig og meget frugtrig, med bløde tanniner og den saftige smag ender ud i en lang og blød eftersmag.

Server vinen v/ 15-17° grader nu eller nogle år frem. Brug den gerne til retter med rødt kød, grill mad, vildt, smags fulde pasta m/ kød eller til modne oste. Vinen er også perfekt som meditationsvin.

Vinens storebror (Eremo San Quirico) er kåret til Italiens bedste, og denne lillebror tilbyder mange af de samme nuancer til en langt mindre pris. En superb vin til prisen, med fin fylde, flotte nuancer og saftig frugt..

Vin Data
Drue
Aglianico
Type
Rødvin
Årgang
2019
Land
Italien
Låg
Prop
Producent
Nativ
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13,5%
Region
Campania
Lagring
8 måneder i ståltanke
Drikkes bedst
2021-2024
Anmeldelser
EkstraBladet

5 stjerner

"GODT KØB. En næsten sort vin, meget potent i udtrykket med sorte kirsebær, let sødme, kølige krydderier og vanilje. Tørre tanniner og pæn syre. Ganske imponerende vin til prisen."

Luca Maroni

94 points

Smag På Vin

5 stjerner

"Mørkviolet med en let støvet aroma af blåbær, kirsebær, sveske og blæk. Fyldig og tæt i smagen med kirsebær, tørret frugt, kaffe og en smule røget bacon. Med Campania er vi i det sydlige og varme Italien, men vinene på Aglianico herfra har på trods af rig sødme og frugtighed mere struktur med højere syre og en lidt mere markant tannin, og det viser Rue dell Inchiostro så flot."

Læs hele anmeldelsen her
VinAvisen

5 stjerner

"Dybrød, fint duftende og kraftig rødvin med noter af kirsebær og med bløde tanniner. En rigtig god vin til mange retter."

Vinbladet

93 points

"Delikat, floral og elegant mineralsk, rank frugt med et lettere eksotisk krydderi og meget aromatisk egetræ. Køligt helhedspræg. Venlig og kultiveret bærpræget mundfrugt med tiltalende tæthed og fin renhed. Samme gode elegance og harmoni i smagen som i næsen. Veldoseret tannin og ganske glat struktur. Charmerende og ambitiøs på samme tid. Attraktiv pris."

Medaljer

Guldmedalje CWSA

Guldmedalje Mundus Vini

Medaljer

Awarded Wine
Gold Winner
Our Favorite

Om producenten

Nativ

Nativ er et mindre vinhus, der er beliggende i Campanien i kommunen Paternopoli. Det er et ungt vinhus som startede i 2007, men et ungt vinhus med store ambitioner, og de har evnerne til at lave det bedste. De producerer omkring 250.000 flasker vin årligt, og dette antal øges støt hvert år, så længe det ikke går på kompromis med kvaliteten. Nativ Srl laver typiske syditalienske vine med masser af fyldig og ren frugt. 

Vinhuset producere vine på lokale druer som Greco di Tufo, Aglianico, og Fiano di Avellino. Allerede nu er Nativ Srl et af Italiens bedst anmeldte vinhuse, og deres topvin er af Luca Maroni kåret til Italiens bedste rødvin 4. år i streg, hvilket siger en del om kvaliteten der stræbes efter.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt