BEMÆRK; BUTIKKEN I ESBJERG HOLDER FERIELUKKET UGE 29+30. WEBSHOPPEN KØRER VIDERE SOM NORMALT.

×
VinAvisen
96 points
Luca Maroni
93 points
Vinbladet
FlaskeHalsen
EkstraBladet

Nativ Rue dell Inchiostro IGT 2017

En superb vin til prisen, med fin fylde, flotte nuancer og saftig...

Ikke på lager
DKK 79,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 119,95 DKK stk.
84,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fuglevildt
  • Grill mad
  • Kalvekød
  • Pasta og pizza
  • Tapas og snacks
  • Varieret buffet
Beskrivelse

Detaljer

Imponerende til prisen!

Produceret af 100% Aglianico fra næsten 100 år gamle vinstokke. Vinstokke er plantet højt i bjergene i Campania regionen. Jordbundet er stenet og primært af vulkansk oprindelse, som er rig på mineraler. Druerne er høstet i midten af oktober ved optimal modenhed. Vinen er lagret i stålfade i ca. 8 mdr, hvorefter vinen har flaskelagret yderligere inden frigivelse. 13,5% alkohol.

Mørk sødmefuld frugt og let krydret nuancer

Dyb rød farve, med et lilla skær. Aromaer af mørke bær, såsom blåbær og især brombær, samt noter af peber, lakrids og tobak. Vinen er medium fyldig og meget frugtrig, med bløde tanniner og den saftige smag ender ud i en lang og blød eftersmag.

Server vinen v/ 15-17° grader nu eller nogle år frem. Brug den gerne til retter med rødt kød, grill mad, vildt, smags fulde pasta m/ kød eller til modne oste. Vinen er også perfekt som meditationsvin.

Vinens storebror (Eremo San Quirico) er kåret til Italiens bedste, og denne lillebror tilbyder mange af de samme nuancer til en langt mindre pris. En superb vin til prisen, med fin fylde, flotte nuancer og saftig frugt..

Vin Data
Drue
Aglianico
Type
Rødvin
Årgang
2017
Land
Italien
Låg
Prop
Producent
Nativ
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13,5%
Region
Campania
Lagring
8 måneder i ståltanke
Drikkes bedst
2018-2021
Anmeldelser
EkstraBladet

5 stjerner

"GODT KØB. En næsten sort vin, meget potent i udtrykket med sorte kirsebær, let sødme, kølige krydderier og vanilje. Tørre tanniner og pæn syre. Ganske imponerende vin til prisen."

FlaskeHalsen

5 stjerner

"At betragte en vin i glasset kan være en stor del af den samlede oplevelse, og farven på denne italienske vin på Aglianico-druen er ganske betagende. Den er meget rød og har også et rødligt skær, hvilket er vældigt appetitligt. Smagsmæssigt er det en super blød vin fra begyndelsen, inden der bliver lagt på med krydderier og yderligere sødmefulde flader. Det er sødmen, der er mest fremtrædende, og i momenter er det lige ved, at jeg fornemmer, at det bliver tungt. Men i rette sammenhæng er det en lækker vin, der først og fremmest super fin til prisen. Der er både sødme, tyngde og krydderier, men klart med de bløde værdier som de mest fremtrædende."

Luca Maroni

96 points

"...one of the best glasses of wine in Italy. A wine that combines power and fragrance with total harmony. Chapeau."

VinAvisen

5 stjerner

"En blød og lækker rødvin med duft af mørke, syltede kirsebær og aromatisk tobak. I smagen er der modne blommer og en god portion sødme, der dog opvejes af en fin syre i eftersmagen. Drik den fx til faste, nøddeagtige oste eller kødgryderetter."

Vinbladet

93 points

"Delikat, floral og elegant mineralsk, rank frugt med et lettere eksotisk krydderi og meget aromatisk egetræ. Køligt helhedspræg. Venlig og kultiveret bærpræget mundfrugt med tiltalende tæthed og fin renhed. Samme gode elegance og harmoni i smagen som i næsen. Veldoseret tannin og ganske glat struktur. Charmerende og ambitiøs på samme tid. Attraktiv pris."

Vinhulen

Kanonvin til spotpris

"Rubinrød og mørk. Duften er mørk og indbydende med røde kirsebær og let krydderi med et touch af kirsebærlikør. Smagen er blød og fyldig med krydderi, røde kirsebær, likør og passende frugtsyre. Flot harmonisk smag med masser af frugt, bid og nerve med forholdsvis lang smag og blødhed fra start til slut og en flig af træ. Vedholdende i finalen med lette tanniner. Kanonvin til spotpris – fremragende til prisen."

Medaljer

Guldmedalje Berliner Wein Trophy

Medaljer

Gold Winner points

Om producenten

Nativ

Nativ er et mindre vinhus, der er beliggende i Campanien i kommunen Paternopoli. Det er et ungt vinhus som startede i 2007, men et ungt vinhus med store ambitioner, og de har evnerne til at lave det bedste. De producerer omkring 250.000 flasker vin årligt, og dette antal øges støt hvert år, så længe det ikke går på kompromis med kvaliteten. Nativ Srl laver typiske syditalienske vine med masser af fyldig og ren frugt. 

Vinhuset producere vine på lokale druer som Greco di Tufo, Aglianico, og Fiano di Avellino. Allerede nu er Nativ Srl et af Italiens bedst anmeldte vinhuse, og deres topvin er af Luca Maroni kåret til Italiens bedste rødvin 4. år i streg, hvilket siger en del om kvaliteten der stræbes efter.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt