BEMÆRK: Butikken holder ferielukket i uge 29 & 30!! - Online holder åbent og vi sender ordre som normalt! 

×
96 points
Luca Maroni

Nativ Rue dell Inchiostro IGT 2017

En superb vin til prisen, med fin fylde, flotte nuancer og saftig...

På lager
DKK 79,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 119,95 DKK stk.
84,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v. køb for min. 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fuglevildt
  • Grill mad
  • Kalvekød
  • Pasta og pizza
  • Tapas og snacks
  • Varieret buffet
Beskrivelse

Detaljer

Imponerende til prisen!

Produceret af 100% Aglianico fra næsten 100 år gamle vinstokke. Vinstokke er plantet højt i bjergene i Campania regionen. Jordbundet er stenet og primært af vulkansk oprindelse, som er rig på mineraler. Druerne er høstet i midten af oktober ved optimal modenhed. Vinen er lagret i stålfade i ca. 8 mdr, hvorefter vinen har flaskelagret yderligere inden frigivelse. 13,5% alkohol,

Mørk sødmefuld frugt og let krydret nuancer

Dyb rød farve, med et lilla skær. Aromaer af mørke bær, såsom blåbær og især brombær, samt noter af peber, lakrids og tobak. Vinen er medium fyldig og meget frugtrig, med bløde tanniner og den saftige smag ender ud i en lang og blød eftersmag.

Server vinen v/ 15-17° grader nu eller nogle år frem. Brug den gerne til retter med rødt kød, grill mad, vildt, smags fulde pasta m/ kød eller til modne oste. Vinen er også perfekt som meditationsvin.

Vinens storebror (Eremo San Quirico) er kåret til Italiens bedste, og denne lillebror tilbyder mange af de samme nuancer til en langt mindre pris. En superb vin til prisen, med fin fylde, flotte nuancer og saftig frugt.

Vin Data
Drue
Aglianico
Type
Rødvin
Årgang
2017
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Nativ
Størrelse
75 cl
Alkohol
13,5%
Region
Campania
Lagring
8 måneder i ståltanke
Drikkes bedst
2018-2021
Anmeldelser
Om producenten

Nativ

Nativ er et mindre vinhus, der er beliggende i Campanien i kommunen Paternopoli. Det er et ungt vinhus som startede i 2007, men et ungt vinhus med store ambitioner, og de har evnerne til at lave det bedste. De producerer omkring 250.000 flasker vin årligt, og dette antal øges støt hvert år, så længe det ikke går på kompromis med kvaliteten. Nativ Srl laver typiske syditalienske vine med masser af fyldig og ren frugt. 

Vinhuset producere vine på lokale druer som Greco di Tufo, Aglianico, og Fiano di Avellino. Allerede nu er Nativ Srl et af Italiens bedst anmeldte vinhuse, og deres topvin er af Luca Maroni kåret til Italiens bedste rødvin 4. år i streg, hvilket siger en del om kvaliteten der stræbes efter.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt