95 points
Luca Maroni
VinHulen

Nativ Greco di Tufo DOCG 2017

Modne og tropiske frugter samt friskhed og fin syre. Denne har de...

På lager
DKK 99,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 119,95 DKK stk.
104,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Kylling og kalkun
  • Lyst kød
  • Ost
  • Suppe
Beskrivelse

Detaljer

Perfekt balanceret smag

Vinen er produceret af 100% Greco di Tufo, som naturligvis er fra nær byen Tufo i Campanien. På skråningerne heromkring er jorden meget leret og er rig på calcium, hvilket virker særligt godt til Greco druens aroma og kompleksitet. Vinen høstes først midt oktober. Her bliver de optimalt modne druerne håndhøstet, så man sikre kun de bedste druer anvendes.

Flot reflekterende gylden farve. Rige aromaer af tropiske frugter, cedertræ og let citrus. Vinen har en flot fylde samt en halvtør, frugtrig, moden og balanceret smag. Eftersmagen er blød og lang.

Server vinen v/ 9-10 grader. Prøv den til retter med fisk, fjerkræ, til supper eller som en god ledsager til charcuteribordet.

Denne Greco di Tufo er en wow oplevelse for de fleste. En perfekt balanceret smag, som både byder på modne og tropiske frugter, fylde, fin struktur og friskhed. En rigtig lækker vin, som er et perfekt match til grillet fisk eller fjerkræ!

Vin Data
Drue
Greco di Tufo
Type
Hvidvin
Årgang
2017
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Nativ
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13,5%
Region
Campania
Lagring
6 måneder i ståltanke
Drikkes bedst
2018-2020
Anmeldelser
Luca Maroni

95 points

VinHulen

2 stjerner

"Meget lys strågul. Meget intens duft I startfasen med sprudlende tropefrugt, abrikos og markens blomster. Virkelig en lækker og intensiv frugtoplevelse. Smagen er rund og blød med diskret frugtsødme efterfulgt af markblomster, tropefrugt og abrikos. Frisk og livlig frugtsyre med flot brydende effekt til den fede frugt. Intens og smagfuld hvidvin med samtidig elegance og kraft. Slutter med ganske fine bittertoner."

Om producenten

Nativ

Nativ er et mindre vinhus, der er beliggende i Campanien i kommunen Paternopoli. Det er et ungt vinhus som startede i 2007, men et ungt vinhus med store ambitioner, og de har evnerne til at lave det bedste. De producerer omkring 250.000 flasker vin årligt, og dette antal øges støt hvert år, så længe det ikke går på kompromis med kvaliteten. Nativ Srl laver typiske syditalienske vine med masser af fyldig og ren frugt. 

Vinhuset producere vine på lokale druer som Greco di Tufo, Aglianico, og Fiano di Avellino. Allerede nu er Nativ Srl et af Italiens bedst anmeldte vinhuse, og deres topvin er af Luca Maroni kåret til Italiens bedste rødvin 4. år i streg, hvilket siger en del om kvaliteten der stræbes efter.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt