BEMÆRK; BUTIKKEN I ESBJERG HOLDER LUKKET UGE 29+30. WEBSHOPPEN KØRER VIDERE SOM NORMALT, MEN MED BEGRÆNST TELEFON TID FRA 9-15.30 ALLE HVERDAGE.

×
92 points
DinVinGuide
Smag På Vin
FlaskeHalsen
99 points
Luca Maroni
EkstraBladet

Nativ Eremo San Quirico Magnum 1,5 L 2014

Den fantastiske Eremo San Quirico i Magnum størrelse

På lager
DKK 325,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 349,95 DKK stk.
330,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Hygge
  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
  • Tapas og snacks
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

En af de bedste rødvine - i dobbelt størrelse! (150 cl)

Nativ Eremo San Quirico 2013 blev solgt meget hurtigt.
Når du først har smagt denne vin, forstår du godt hvorfor.

Men den nye årgang 2014 er blevet tappet og er om muligt bedre end 2013 årgangen. 2014 har også fået 99/99 point fra Luca Maroni og de danske anmeldere og vores kunder vil være blive lige så begejstrede for den nye årgang som for alle de forrige.

Nativ Eremo San Quirico 2014 byder på en fuldendt vinoplevelse.
Intet mindre.

En af Italiens bedste rødvine er tilbage i en ny forrygende årgang og samtidig i ny forklædning.

De tidligere årgange har fået ene topkarakterer fra de danske anmeldere, som ganske enkelt er ret begejstrede for vinen.

Fra langt over 100 år gamle vinstokke

Vinen er produceret af 100% Agliancio fra Taurasi. Her ejer Nativ Srl nogle marker med vinstokke, der har langt over 100 år på bagen. Alle druerne håndhøstes, og allerede i vinmarken bliver kun de bedste druer udvalgt til denne vin.

Herefter transporteres vinen til vinhuset i små 20 kg. kasser, for at skåne druerne så meget som muligt. Druerne sorteres endnu engang med hård hånd, og den endelige vin fadlagrer 12 måneder i nye små franske egetræsfade.

Kraftfuld, frugtrig og krydret Aglianico

Vinen har en intens dyb mørkerød farve. Yderst intense aromaer af modne røde frugter som solbær, brombær og kirsebær, samt masser af peber, kakao og vanilje. Den har bløde tanniner, flot fylde, tæthed og en cremet tekstur. Dens sødmefulde smag virker nærmest som en bombastisk og intens frugtkompot, med et hav af nuancer. Der er en fin syre til at holde den massive frugt på plads. Eftersmagen er fremragende, og den tætte frugt bliver hængende meget længe.

Server vinen v/ 15-17° grader. Drik den nu efter 1 times iltning, eller gem den med fordel i kælderen nogle år endnu, hvor den svulstige frugt vil have aftaget lidt, og de mere modne nuancer får lov til at komme frem. Drik den til rødt kød, lam eller vildt. Den er også helt oplagt som hyggevin eller til ost, pga. sin bløde og sødmefulde smag.

Nativ San Eremo Quirico 2014 er netop hjemkommet i ny forklædning, glæd dig til at smage denne fantastiske rødvin i ny årgang!

Det er ikke uden grund, at Eremo San Quirico er kåret til Italiens bedste rødvin hele 5 år i streg! Det er en superb vin med tæt, massiv og sødmefuld frugt, kombineret med let syre og kryderede noter. Vores absolut mest populære vin i dette prisleje. En af de mest populære vine i Danmark i dette prisleje!

 

Denne magnum flaske leveres i flot gaveæske;

Vin Data
Drue
Aglianico
Type
Rødvin
Årgang
2014
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Nativ
Størrelse
150 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Campania
Lagring
12 måneder i nye egetræsfade
Drikkes bedst
2018-2028
Anmeldelser
DinVinGuide

92 points

"Tæt og sort vin. Masser af intensitet i smagen med sorte kirsebær, kamfer, lakrids, peber og vanilje. En powervin men vellavet med en lang afslutning."

EkstraBladet

5 stjerner

"Vin på aglianico druen. Mørk og intens med en høj koncentration. Sorte kirsebær, sød lakrids, mørk chokolade, peber og vanilje. Pænt balanceret med en lang krydret afslutning. Meget moderne i udtrykket."

FlaskeHalsen

6 stjerner

"Skyhøje forventninger fra anmelderen, kan næsten kun være en hæmsko for en vin, der skal anmeldes. Men nogle vine formår alligevel at overbevise, og det gør Nativ igen med den nye årgang af Eremo San Quirico. Den minder ret meget om 2013-versionen, men den har på en forunderlig måde lidt mere af det hele. Den er på samme tid lidt blødere, lidt mere sprælsk, lidt mere solrig og lidt mere bastant. Det kunne også betyde, at den blev lidt tungere, men den holder fuldstændig fast i balancen, og det er ganske imponerende for denne meget mørke og rendyrkede feelgood-vin, der stadig er en total yndling."

Luca Maroni

99 points

Smag På Vin

6 stjerner

"Mørk og tæt – næsten sort – i farven med en aroma af blåbær, kakao med et lille grønt twist. I smagen er den tæt og nærmest cremet i teksturen med fyldige noter af sødlig og varm frugt med modspil fra tør og let raspende kakao, der giver vinen struktur – noter af tørret frugt, vanilje og peber – på trods af mild syre og blid tannin. Det er en vin med en pæn portion sødme, krydderi og varme, som er meget eftertragtet af danske ganer. Men den har en del mere struktur end de fleste syditalienere."

Læs hele anmeldelsen her
Om producenten

Nativ

Nativ er et mindre vinhus, der er beliggende i Campanien i kommunen Paternopoli. Det er et ungt vinhus som startede i 2007, men et ungt vinhus med store ambitioner, og de har evnerne til at lave det bedste. De producerer omkring 250.000 flasker vin årligt, og dette antal øges støt hvert år, så længe det ikke går på kompromis med kvaliteten. Nativ Srl laver typiske syditalienske vine med masser af fyldig og ren frugt. 

Vinhuset producere vine på lokale druer som Greco di Tufo, Aglianico, og Fiano di Avellino. Allerede nu er Nativ Srl et af Italiens bedst anmeldte vinhuse, og deres topvin er af Luca Maroni kåret til Italiens bedste rødvin 4. år i streg, hvilket siger en del om kvaliteten der stræbes efter.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt