Ny Amazing Discoveries White & Rose er nu til salg! Udsolgt alt for hurtigt sidst. Skynd dig at få del i denne kasse. 12 flasker til kun 649 kr! Læs mere her.

Nativ Eremo San Quirico Gold 2016

Eksklusiv Gold Edition fra vinmagerens 20 bedste fade

Ikke på lager
DKK 149,95
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 199,95 DKK stk.
154,95 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.

EKSTRA NEDSAT 16%! GOLD EDITION ER FÆNOMENAL! MERE DYB, KOMPLEKS OG FED!

Gold Edition af Nativ Eremo San Quirico er en fænomenal rødvin. Dette er fløden af Eremo San Quirico - de bedste fade, udvalgt af den legendariske winemaker Mario Ercolino selv. Er du vild med den normale Eremo San Quirico, så SKAL du opleve denne vin.

Vinen har været udsolgt længe og mens vi alle ventede på den nye årgang, fik vi adgang til yderligere 5 paller som havde været reserveret til anden kunde. Først til mølle!

  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Hygge
  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
  • Tapas og snacks
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Kan man gøre Italiens bedste rødvin endnu bedre?

Ejer og vinmager hos italienske Nativ Slr, Mario Ercolino, hører til iblandt de store internationale vinmagere. I nogle vinkredse er han kendt som "Super Mario" og ikke uden grund. Han står bag den ene store anmelderroste vin efter den anden.

Med Nativ Eremo San Quirico Gold 2016 har Italiens "Super Mario" forsøgt at forfine og forædle en af Italiens i forvejen bedste rødvine.

De 20 bedste fadlagringer af årgang 2016 er nøje blevet udvalgt af den store vinmager og resultatet er Nativ Eremo San Quirico Gold. En pompøs vinoplevelse, der ikke bare lever op til dens navnebror, den orginale Eremo San Quirico, men overgår den. I denne gold edition går du ganske enkelt mere af det hele. Mere elegance. Mere struktur. Flere lag. Dybere smag. Større lagringspotentiale.

 

En blockbuster af en italiensk rødvin

Vinen er produceret af 100% Agliancio fra Taurasi. Her ejer Nativ Srl nogle marker med vinstokke, der har langt over 100 år på bagen. Helt unikt er de fleste vinstokke ca. 150 år gamle - få op til 200 år. Alle druerne håndhøstes, og allerede i vinmarken bliver kun de bedste druer udvalgt til denne vin.

Herefter transporteres vinen til vinhuset i små 20 kg. kasser, for at skåne druerne så meget som muligt. Druerne afstilkes og sorteres endnu engang med hård hånd, og den endelige vin fadlagrer 24 måneder i nye små franske egetræsfade. 14,5% alkohol.

Kraftfuld, frugtrig og krydret Aglianico

Vinen har en intens dyb mørkerød farve. Yderst intense aromaer af modne røde frugter som solbær, brombær og kirsebær, samt masser af peber, kakao og vanilje. Den har bløde tanniner, stor fylde, tæthed og en cremet tekstur. Dens sødmefulde smag virker nærmest som en bombastisk og intens frugtkompot, med et hav af nuancer. Der er en fin syre til at holde den massive frugt på plads. Eftersmagen er fantastisk og man fornemmer en smule mere fadlagring i denne Gold Editon, som virkelig klæder denne voluminøse vin med dens intensive frugt.

Server vinen ved 16-17 grader for den optimale vinoplevelse. Nyd den nu eller hvis du kan vente, lade den udvikle sig nogle år endnu i vinkælderen, hvor den svulstige frugt vil have aftaget lidt, og de mere modne nuancer får lov til at komme frem sammen med fadlagringen.

Denne topvin er eminent til et stykke rødt kød, lam eller vildt. Den er også helt oplagt som en luksus hyggevin eller til modne oste.

Oplev vinmagerens 20 bedste håndplukkede fade, som definerer denne Gold Edition af Nativ Eremo San Quirico. Topvinen, som byder på endnu mere karakter, intensitet og dybde. Bravo. Et syditaliensk mesterværk, som med sin vanvittige rating på hele 4,3 på Vivino, virkelig laver en magtdemonstration af dimensioner.

 

Vin Data
Drue
Aglianico
Type
Rødvin
Årgang
2016
Land
Italien
Låg
Prop
Producent
Nativ
Størrelse
0,75 l
Alkohol Procent
14,5%
Region
Campania
Lagring
24 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2020-2028
Anmeldelser
Medaljer

Denne nye årgang er endnu ikke anmeldt, men se lige de fantastiske anmeldelser fra forrige årgang;

★★★★★ 92 point DinVinGuide "En powervin med lang afslutning"
★★★★★ 5 stjerner EkstraBladet "Intens med en høj koncentration"
★★★★★ 6 stjerner FinansBureauet "Ren velvære på flaske"
★★★★★ 5 stjerner FlaskeHalsen "Imponerende, rendyrket feel-good vin"
★★★★★ 99 point Luca Maroni "One of the best red wines of all times"
★★★★★ 98-99 point Michael Liebert "Ive never tasted such a powerful and soft.."
★★★★★ 96 point Select Wine Challange
★★★★★ 6 stjerner SmagPåVin "Cremet i teksturen med fyldige noter"
★★★★★ 5 stjerner VinAvisen "En meget stor og lækker rødvin"
★★★★★ 92 point VinHulen "Magtfuld smag og dog rund"
★★★★★ 92 point Tastings.com
★★★★★ Guldmedalje Berliner Wein Trohy
★★★★★ Guldmedalje Select Wine Challange

Medaljer

Awarded Wine
Our Favorite

Om producenten

Nativ

Nativ er et mindre vinhus, der er beliggende i Campanien i kommunen Paternopoli. Det er et ungt vinhus som startede i 2007, men et ungt vinhus med store ambitioner, og de har evnerne til at lave det bedste. De producerer omkring 250.000 flasker vin årligt, og dette antal øges støt hvert år, så længe det ikke går på kompromis med kvaliteten. Nativ Srl laver typiske syditalienske vine med masser af fyldig og ren frugt. 

Vinhuset producere vine på lokale druer som Greco di Tufo, Aglianico, og Fiano di Avellino. Allerede nu er Nativ Srl et af Italiens bedst anmeldte vinhuse, og deres topvin er af Luca Maroni kåret til Italiens bedste rødvin 4. år i streg, hvilket siger en del om kvaliteten der stræbes efter.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt