98-99 points
Michael Liebert points
96 points
Select Wine Challange points
92 points
DinVinGuide
VinAvisen
Smag På Vin
FinansBureauet
99 points
Luca Maroni
92 points
Vinhulen Points
FlaskeHalsen
EkstraBladet

Nativ Eremo San Quirico Gold 2014

Eksklusiv Gold Edition fra vinmagerens 20 bedste fade

Ikke på lager
DKK 165,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 199,95 DKK stk.
170,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Hygge
  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
  • Tapas og snacks
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Kan man gøre Italiens bedste rødvin endnu bedre?

Ejer og vinmager hos italienske Nativ Slr, Mario Ercolino, hører til iblandt de store internationale vinmagere. I nogle vinkredse er han kendt som "Super Mario" og ikke uden grund. Han står bag den ene store anmelderroste vin efter den anden.

Med Nativ Eremo San Quirico Gold 2014 har Italiens "Super Mario" forsøgt at forfine og forædle en af Italiens i forvejen bedste rødvine.

De 20 bedste fadlagringer af årgang 2014 er nøje blevet udvalgt af den store vinmager og resultatet er Nativ Eremo San Quirico Gold. En pompøs vinoplevelse, der ikke bare lever op til dens navnebror, den orginale Eremo San Quirico, men overgår den. I denne gold edition går du ganske enkelt mere af det hele. Mere elegance. Mere struktur. Flere lag. Dybere smag. Større lagringspotentiale.

Vinen leveres i originale 6 stks trækasser, såfremt levering sker med Danske Fragtmænd (ikke muligt med Bring)

En blockbuster af en italiensk rødvin

Vinen er produceret af 100% Agliancio fra Taurasi. Her ejer Nativ Srl nogle marker med vinstokke, der har langt over 100 år på bagen. Helt unikt er de fleste vinstokke ca. 150 år gamle - få op til 200 år. Alle druerne håndhøstes, og allerede i vinmarken bliver kun de bedste druer udvalgt til denne vin.

Herefter transporteres vinen til vinhuset i små 20 kg. kasser, for at skåne druerne så meget som muligt. Druerne afstilkes og sorteres endnu engang med hård hånd, og den endelige vin fadlagrer 12 måneder i nye små franske egetræsfade. 14,5% alkohol.

Kraftfuld, frugtrig og krydret Aglianico

Vinen har en intens dyb mørkerød farve. Yderst intense aromaer af modne røde frugter som solbær, brombær og kirsebær, samt masser af peber, kakao og vanilje. Den har bløde tanniner, stor fylde, tæthed og en cremet tekstur. Dens sødmefulde smag virker nærmest som en bombastisk og intens frugtkompot, med et hav af nuancer. Der er en fin syre til at holde den massive frugt på plads. Eftersmagen er fantastisk og man fornemmer en smule mere fadlagring i denne Gold Editon, som virkelig klæder denne voluminøse vin med dens intensive frugt.

Server vinen ved 16-17 grader for den optimale vinoplevelse. Nyd den nu eller hvis du kan vente, lade den udvikle sig nogle år endnu i vinkælderen, hvor den svulstige frugt vil have aftaget lidt, og de mere modne nuancer får lov til at komme frem sammen med fadlagringen.

Denne topvin er eminent til et stykke rødt kød, lam eller vildt. Den er også helt oplagt som en luksus hyggevin eller til modne oste.

Oplev vinmagerens 20 bedste håndplukkede fade, som definerer denne Gold Edition af Nativ Eremo San Quirico. Topvinen, som byder på endnu mere karakter, intensitet og dybde. Bravo. Et syditaliensk mesterværk, som med sin vanvittige rating på hele 4,4 på Vivino, virkelig laver en magtdemonstration af dimensioner.

 BEMÆRK! ORGINALE TRÆKASSER KAN IKKE LEVERES MED BRING - KUN MED DANSKE FRAGTMÆND!

Vin Data
Drue
Aglianico
Type
Rødvin
Årgang
2014
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Nativ
Størrelse
0,75 l
Alkohol Procent
14,5%
Region
Campania
Lagring
18 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2018-2025
Anmeldelser
DinVinGuide

92 points

"Tæt og sort vin. Masser af intensitet i smagen med sorte kirsebær, kamfer, lakrids, peber og vanilje. En powervin men vellavet med en lang afslutning."

EkstraBladet

5 stjerner

"Vin på aglianico druen. Mørk og intens med en høj koncentration. Sorte kirsebær, sød lakrids, mørk chokolade, peber og vanilje. Pænt balanceret med en lang krydret afslutning. Meget moderne i udtrykket."

FinansBureauet

6 stjerner

"Endnu en fantastisk vin fra Nativ serien, som lever fuldt op til den forrige årgang og byder på eksplosiv næse med intensivt kirsebærpræg og flamboyant mund med ekstreme mængder sødmefuld frugt tilsat herbale krydderier og strejf af hvid peber. Ren velvære på flaske."

FlaskeHalsen

5 stjerner

"Skyhøje forventninger fra anmelderen, kan næsten kun være en hæmsko for en vin, der skal anmeldes. Men nogle vine formår alligevel at overbevise, og det gør Nativ igen med den nye årgang af Eremo San Quirico. Den minder ret meget om 2013-versionen, men den har på en forunderlig måde lidt mere af det hele. Den er på samme tid lidt blødere, lidt mere sprælsk, lidt mere solrig og lidt mere bastant. Det kunne også betyde, at den blev lidt tungere, men den holder fuldstændig fast i balancen, og det er ganske imponerende for denne meget mørke og rendyrkede feelgood-vin, der stadig er en total yndling."

Luca Maroni

99 points

"You can assess the wine’s quality just by looking at the colour; not an atom of light can penetrate it. On the palate it is all density and ripeness. This is a culmination of exceptional wine growing and brilliant vinification. One of the best red wines of all times and an example of the Aglianico grape’s potential when it reaches it’s peak of maximum clarity."

Michael Liebert points

98-99 points

"I've never tasted such a powerful and soft Aglianico"

Select Wine Challange points

96 points

Smag På Vin

6 stjerner

"Mørk og tæt – næsten sort – i farven med en aroma af blåbær, kakao med et lille grønt twist. I smagen er den tæt og nærmest cremet i teksturen med fyldige noter af sødlig og varm frugt med modspil fra tør og let raspende kakao, der giver vinen struktur – noter af tørret frugt, vanilje og peber – på trods af mild syre og blid tannin. Det er en vin med en pæn portion sødme, krydderi og varme, som er meget eftertragtet af danske ganer. Men den har en del mere struktur end de fleste syditalienere."

Læs hele anmeldelsen her
VinAvisen

5 stjerner

"En stor, flot og meget lækker rødvin med en fin bærduft og en bred frugtsmag, bløde tanniner og en god krydring. Udpræget en vin til dem, der kan lide de tunge, kraftige og sødlige vine - her en vin med kvalitet."

Vinhulen Points

92 points

"Rubinrød til violet. Mørk duft med brombær, vanilje, lakrids og lette, tertiære noter. Varm og indbydende duft med let sødme. Smagen er blød og rund med masser af vanilje, brombær, blomme og frisk frugtsyre og lette bittertoner. En diskret sødme supplerer den kraftfulde smag. Magtfuld og dog blød og rund palette med masser af frisk frugt. Endnu ung og viril, og vinen vil udvikle sig over de kommende par år og modne helt. Flot struktureret og velkomponeret. Styrken ligger i renheden og den massive frugtintensitet, der varer fra start til finish med touch af vanilje."

Medaljer

92 points Tastings.com - "Exceptional. Black garnet color. Interesting aromas and flavors of cherry-vanilla gelato, rose petals, sundried tomato, and forest berries and floor with a round, vibrant, fruity medium-full body and an elegant, medium-long compressed watermelon, marinated strawberries, and dark chocolate finish with well-integrated, chewy tannins and moderate oak. A unique melange of flavors is found in this delicious wine."

Guldmedalje Berliner Wein Trophy

Guldmedalje Select Wine Challange "Top Gold Award"

Medaljer

Gold Winner points

Om producenten

Nativ

Nativ er et mindre vinhus, der er beliggende i Campanien i kommunen Paternopoli. Det er et ungt vinhus som startede i 2007, men et ungt vinhus med store ambitioner, og de har evnerne til at lave det bedste. De producerer omkring 250.000 flasker vin årligt, og dette antal øges støt hvert år, så længe det ikke går på kompromis med kvaliteten. Nativ Srl laver typiske syditalienske vine med masser af fyldig og ren frugt. 

Vinhuset producere vine på lokale druer som Greco di Tufo, Aglianico, og Fiano di Avellino. Allerede nu er Nativ Srl et af Italiens bedst anmeldte vinhuse, og deres topvin er af Luca Maroni kåret til Italiens bedste rødvin 4. år i streg, hvilket siger en del om kvaliteten der stræbes efter.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt