Bemærk; Vores butik i Esbjerg holder lukket i uge 28+29+30. Online shoppen kører videre som normalt hele perioden. Go sommer :)

×
92 points
EkstraBladet points
99 points
Luca Maroni
EkstraBladet

Nativ Eremo San Quirico 2017

Superhelt i forklædning - en af Italiens bedste rødvine.

På lager
DKK 149,95
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 179,95 DKK stk.
154,95 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Hygge
  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
  • Tapas og snacks
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Mere end 100 års gamle vinstokke

Nativ Eremo er et pragteksemplar af en 100% Agliancio fra Taurasi. Måske endda Danmarks bedste i sin prisklasse. Nativ Eremo er vores mest sælgende vin i sin prisklasse og produceres i tårnhøjt kvalitet år efter år. Hvilket på fornemmeste vis kan ses på den samlede Vivino score på 4.2 med mere end 15.000 anmeldelser baseret på alle årgange.

Vingården har flere marker med vinstokke, som har langt over 100 år på bagen. I høstprocessen bliver alle druerne håndhøstet og allerede her, er det kun de bedste druer, som bliver udvalgt til produktionen af Nativ Eremo. Efter høsten bliver udbyttet transporteret til Vingården i små 20 kg. kasser for at skåne druerne mest muligt.

Druerne sorteres ved ankomsten endnu engang med hård hånd. Når vinen har gennemgået de forskellige processer, lagres den efterfølgende i 12 måneder på nye og små egetræsfade.

Kraftfuld, frugtrig og krydret Aglianico

Nativ Eremo byder på en intens dyb mørkerød farve. Yderst intense aromaer af modne røde frugter såsom solbær, brombær, kirsebær, peber, kakao samt vanilje. Tanninen i vinen opleves blød og behagelig. Vinens har en flot fylde, tæthed samt en cremet tekstur. Den sødmefulde smag virker nærmest bombastisk og intens af frugtkompot. Undertoner som byder på et hav af nuancer. Hertil en fin syre til at holde den massive frugt i struktur. Eftersmagen er lang og vedholdende og den tætte frugt bliver hængende lang tid efter.

Server vinen v/15-17 grader. Vi anbefaler mindst 1-2 timers iltning. Kan med fordel gemmes nogle år endnu. Hvor dens svulstighed vil aftage en smule. Dette gør plads til at de mere modne nuancer kommer til udtryk i vinen. Kan drikkes til rødt kød, lam eller vildt. Kan sagtnes benyttes som hyggevin eller til udvalgte oste pga. sin bløde og sødmefulde smag

Nativ Eremo San Quirico er en superb vin med tæt, massiv og sødmefuld frugt, kombineret med let syre og kryderede noter. Vores absolut mest populære vin i dette prisleje. En af de mest populære vine i Danmark i dette prisleje!

Vin Data
Drue
Aglianico
Type
Rødvin
Årgang
2017
Land
Italien
Låg
Prop
Producent
Nativ
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Campania
Lagring
12 måneder i nye egetræsfade
Drikkes bedst
2021-2030
Anmeldelser
EkstraBladet

5 stjerner

EkstraBladet points

92 points

"Vin på aglianico. Fyldig og kraftig vin med animalske noter, blommer, lakrids og vanilje. Men en flot syre holder balancen oppe. Flot vellavet vin med en lang afslutning."

Luca Maroni

99 points

"There are truly only a handful of wines in the world that can compare to Eremo’s enticingly dark appearance, with purple and bluish hues. Such color derives from the concentration and perfect maturation of the grapes which is reflected on the nose and on the palate with luscious blackberry notes, soft spices and overall sensations that fill the mouth. Soft, round tannins are perfectly balanced. A magnificent work of nature, tecnique and human commitment.”

Medaljer

Awarded Wine
Our Favorite

Om producenten

Nativ

Nativ er et mindre vinhus, der er beliggende i Campanien i kommunen Paternopoli. Det er et ungt vinhus som startede i 2007, men et ungt vinhus med store ambitioner, og de har evnerne til at lave det bedste. De producerer omkring 250.000 flasker vin årligt, og dette antal øges støt hvert år, så længe det ikke går på kompromis med kvaliteten. Nativ Srl laver typiske syditalienske vine med masser af fyldig og ren frugt. 

Vinhuset producere vine på lokale druer som Greco di Tufo, Aglianico, og Fiano di Avellino. Allerede nu er Nativ Srl et af Italiens bedst anmeldte vinhuse, og deres topvin er af Luca Maroni kåret til Italiens bedste rødvin 4. år i streg, hvilket siger en del om kvaliteten der stræbes efter.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt