NY AMAZING DISCOVERIES SMAGEKASSE! DENNE GANG I SÆRLIG SOMMER UDGAVE KUN MED ROSE OG HVIDVIN! 12 FL FOR KUN 649 KR! LÆS MERE HER

93 points
DinVinGuide
VinAvisen
Smag På Vin
FlaskeHalsen
EkstraBladet
99 points
Luca Maroni
91 points
Vinhulen Points
91 points
Vinbladet

Nativ Eremo San Quirico 2016

Superhelt i ny forklædning - en af Italiens bedste rødvine.

På lager
DKK 149,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 179,95 DKK stk.
154,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Hygge
  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
  • Tapas og snacks
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Mere end 100 års gamle vinstokke

Nativ Eremo er et pragteksemplar af en 100% Agliancio fra Taurasi. Måske endda Danmarks bedste i sin prisklasse. Nativ Eremo er vores mest sælgende vin i sin prisklasse og produceres i tårnhøjt kvalitet år efter år. Hvilket på fornemmeste vis kan ses på den samlede Vivino score på 4.2 med mere end 11.000 anmeldelser baseret på alle årgange. Nuværende årgang har ligeledes vundet et hav af flotte anmeldelser.

Vingården har flere marker med vinstokke, som har langt over 100 år på bagen. I høstprocessen bliver alle druerne håndhøstet og allerede her, er det kun de bedste druer, som bliver udvalgt til produktionen af Nativ Eremo. Efter høsten bliver udbyttet transporteret til Vingården i små 20 kg. kasser for at skåne druerne mest muligt.

Druerne sorteres ved ankomsten endnu engang med hård hånd. Når vinen har gennemgået de forskellige processer, lagres den efterfølgende i 12 måneder på nye og små egetræsfade.

Kraftfuld, frugtrig og krydret Aglianico

Nativ Eremo byder på en intens dyb mørkerød farve. Yderst intense aromaer af modne røde frugter såsom solbær, brombær, kirsebær, peber, kakao samt vanilje. Tanninen i vinen opleves blød og behagelig. Vinens har en flot fylde, tæthed samt en cremet tekstur. Den sødmefulde smag virker nærmest bombastisk og intens af frugtkompot. Undertoner som byder på et hav af nuancer. Hertil en fin syre til at holde den massive frugt i struktur. Eftersmagen er lang og vedholdende og den tætte frugt bliver hængende lang tid efter.

Server vinen v/15-17 grader. Vi anbefaler mindst 1-2 timers iltning. Kan med fordel gemmes nogle år endnu. Hvor dens svulstighed vil aftage en smule. Dette gør plads til at de mere modne nuancer kommer til udtryk i vinen. Kan drikkes til rødt kød, lam eller vildt. Kan sagtnes benyttes som hyggevin eller til udvalgte oste pga. sin bløde og sødmefulde smag

Nativ Eremo San Quirico er en superb vin med tæt, massiv og sødmefuld frugt, kombineret med let syre og kryderede noter. Vores absolut mest populære vin i dette prisleje. En af de mest populære vine i Danmark i dette prisleje!

Vin Data
Drue
Aglianico
Type
Rødvin
Årgang
2016
Land
Italien
Låg
Prop
Producent
Nativ
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Campania
Lagring
12 måneder i nye egetræsfade
Drikkes bedst
2020-2030
Anmeldelser
DinVinGuide

93 points

"Fyldig og kraftig vin med animalske noter, blomme, lakrids og vanilje. Flot syre og balance. En spændende og vellavet vin med lang afslutning."

EkstraBladet

6 stjerner

"Vin på aglianico. Fyldig og kraftig vin med animalske noter, blommer, lakrids og vanilje. Flot syre og balance. En spændende vellavet vin med en lang afslutning."
- 6 stjerner UGENS BEDSTE VIN 

FlaskeHalsen

6 stjerner

"Fra det midtitalienske kommer denne ny-klassiker. For det er en af de rigtig populære og roste vine i Danmark, og til en tilbudspris på 149,- får du sagomelme meget vin for pengene. Det er enormt blødt og saftigt, men samtidig har den en god lag-på-lag-stil, der gør den til lidt af et unikum i sin prisklasse. Den voldsomme Aglianico-drue giver både mynte, lakrids og urter sammen med den meget mørke frugt og den bastante og store bløde smag. Intet under, at den er en stor favorit på de danske efterårs- og vinterborde."

Luca Maroni

99 points

"There are truly only a handful of wines in the world that can compare to Eremo’s enticingly dark appearance, with purple and bluish hues. Such color derives from the concentration and perfect maturation of the grapes which is reflected on the nose and on the palate with luscious blackberry notes, soft spices and overall sensations that fill the mouth. Soft, round tannins are perfectly balanced. A magnificent work of nature, tecnique and human commitment.”

Smag På Vin

6 stjerner

"Så er den her igen! Hver frigivelse af Eremo San Quirico er en gave, for sjældent møder man en vin, der årgang for årgang holder så højt og konsistent kvalitetsniveau. Producenten har virkelig fået det smukkeste ud af Aglianicodruen. Vi er i det sydlige Italien, hvor varmen er med til at give vinene noget sødme, men netop for Eremo San Quirico bliver det ikke for meget eller voldsomt, da en god syre og alkohol holder den tøjlet. Samtidig har den en god kompleksitet i smagsprofilen med både søde kirsebær, blåbær, lavendel, mynte, tobak, tjære, vanilje og ceder. Der sker altså ikke så lidt i sanseapparatet. Vinens ultimative trumf er prisen på bare 149 kroner, når man køber seks flasker…"

Læs hele anmeldelsen her
VinAvisen

5 stjerner

"Denne enestående rødvin, som vi igennem årene har smagt i flere årgange, kommer fra Taurasi i regionen Campania - dvs. egnen omkring og syd for Napoli. Vinen er lavet på 200 år gamle vinstokke og er usædvanlig lækker. Den har en tæt farve og en dejlig duft, og smagen er fyldig, blød og afrundet. Der er mørke bær, kirsebær, blommer, bløde tanniner, tjære, cigarkasse, diskrete fadtoner ... Også egnet som meditations-vin."

Vinbladet

91 points

"Superkoncentreret frugt med enorm fylde, et lettere rosinet helhedspræg og toner af hedvin. Enorm styrke, mærkbar alkohol og markant eksotisk krydderi. Tung, bred mundfrugt med bemærkelsesværdig ekstraktrigdom og masser af sødme. Blød, men markant tannin, rosinpræg og sødt egekrydderi. Mere Amarone end Aglianico, men ikke uden en vis brutal charme."

Vinhulen Points

91 points

"Rubinrød og tæt. Duften indleder med vanilje og rågummi efterfulgt af stor sødme og mørke bær suppleret af store brune rosiner. Smagen er sødmefuld, blød og rund i fedmefuld stil med vanilje, rågummi, mørke bær, store brune rosiner og frisk frugtsyre og saftighed. Svulstig, sød og kraftig vin med stor crowdpleaser effect. God længde på finalen."

Medaljer

Awarded Wine
Our Favorite

Om producenten

Nativ

Nativ er et mindre vinhus, der er beliggende i Campanien i kommunen Paternopoli. Det er et ungt vinhus som startede i 2007, men et ungt vinhus med store ambitioner, og de har evnerne til at lave det bedste. De producerer omkring 250.000 flasker vin årligt, og dette antal øges støt hvert år, så længe det ikke går på kompromis med kvaliteten. Nativ Srl laver typiske syditalienske vine med masser af fyldig og ren frugt. 

Vinhuset producere vine på lokale druer som Greco di Tufo, Aglianico, og Fiano di Avellino. Allerede nu er Nativ Srl et af Italiens bedst anmeldte vinhuse, og deres topvin er af Luca Maroni kåret til Italiens bedste rødvin 4. år i streg, hvilket siger en del om kvaliteten der stræbes efter.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt