VinAvisen
FlaskeHalsen
EkstraBladet
99 points
Luca Maroni
91 points
Vinbladet

Nativ Eremo San Quirico 2016

Superhelt i ny forklædning - en af Italiens bedste rødvine.

På lager
DKK 125,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 179,95 DKK stk.
130,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
EKSTRA NEDSAT 16%! KONGEVINEN FRA NATIV! `ET UNIKUM I SIT PRISLEJE`
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Hygge
  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
  • Tapas og snacks
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Fra langt over 100 år gamle vinstokke

Vinen er produceret af 100% Agliancio fra Taurasi. Her ejer Nativ Srl nogle marker med vinstokke, der har langt over 100 år på bagen. Alle druerne håndhøstes, og allerede i vinmarken bliver kun de bedste druer udvalgt til denne vin.

Herefter transporteres vinen til vinhuset i små 20 kg. kasser, for at skåne druerne så meget som muligt. Druerne sorteres endnu engang med hård hånd, og den endelige vin fadlagrer 12 måneder i nye små franske egetræsfade.

Kraftfuld, frugtrig og krydret Aglianico

Vinen har en intens dyb mørkerød farve. Yderst intense aromaer af modne røde frugter som solbær, brombær og kirsebær, samt masser af peber, kakao og vanilje. Den har bløde tanniner, flot fylde, tæthed og en cremet tekstur. Dens sødmefulde smag virker nærmest som en bombastisk og intens frugtkompot, med et hav af nuancer. Der er en fin syre til at holde den massive frugt på plads. Eftersmagen er fremragende, og den tætte frugt bliver hængende meget længe.

Server vinen v/ 15-17° grader. Drik den nu efter 1 times iltning, eller gem den med fordel i kælderen nogle år endnu, hvor den svulstige frugt vil have aftaget lidt, og de mere modne nuancer får lov til at komme frem. Drik den til rødt kød, lam eller vildt. Den er også helt oplagt som hyggevin eller til ost, pga. sin bløde og sødmefulde smag.

Nativ Eremo San Quirico er en superb vin med tæt, massiv og sødmefuld frugt, kombineret med let syre og kryderede noter. Vores absolut mest populære vin i dette prisleje. En af de mest populære vine i Danmark i dette prisleje!

Vin Data
Drue
Aglianico
Type
Rødvin
Årgang
2016
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Nativ
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Campania
Lagring
12 måneder i nye egetræsfade
Drikkes bedst
2020-2030
Anmeldelser
EkstraBladet

6 stjerner

"Vin på aglianico. Fyldig og kraftig vin med animalske noter, blommer, lakrids og vanilje. Flot syre og balance. En spændende vellavet vin med en lang afslutning."
- 6 stjerner UGENS BEDSTE VIN 

FlaskeHalsen

6 stjerner

"Fra det midtitalienske kommer denne ny-klassiker. For det er en af de rigtig populære og roste vine i Danmark, og til en tilbudspris på 149,- får du sagomelme meget vin for pengene. Det er enormt blødt og saftigt, men samtidig har den en god lag-på-lag-stil, der gør den til lidt af et unikum i sin prisklasse. Den voldsomme Aglianico-drue giver både mynte, lakrids og urter sammen med den meget mørke frugt og den bastante og store bløde smag. Intet under, at den er en stor favorit på de danske efterårs- og vinterborde."

Luca Maroni

99 points

"There are truly only a handful of wines in the world that can compare to Eremo’s enticingly dark appearance, with purple and bluish hues. Such color derives from the concentration and perfect maturation of the grapes which is reflected on the nose and on the palate with luscious blackberry notes, soft spices and overall sensations that fill the mouth. Soft, round tannins are perfectly balanced. A magnificent work of nature, tecnique and human commitment.”

VinAvisen

5 stjerner

"En stor, flot og meget lækker rødvin med en fin bærduft og en bred frugtsmag, bløde tanniner og en god krydring. Udpræget en vin til dem, der kan lide de tunge, kraftige og sødlige vine - her en vin med kvalitet. Skænk den gerne let afkølet."

Vinbladet

91 points

"Superkoncentreret frugt med enorm fylde, et lettere rosinet helhedspræg og toner af hedvin. Enorm styrke, mærkbar alkohol og markant eksotisk krydderi. Tung, bred mundfrugt med bemærkelsesværdig ekstraktrigdom og masser af sødme. Blød, men markant tannin, rosinpræg og sødt egekrydderi. Mere Amarone end Aglianico, men ikke uden en vis brutal charme."

Medaljer

Awarded Wine
Our Favorite

Om producenten

Nativ

Nativ er et mindre vinhus, der er beliggende i Campanien i kommunen Paternopoli. Det er et ungt vinhus som startede i 2007, men et ungt vinhus med store ambitioner, og de har evnerne til at lave det bedste. De producerer omkring 250.000 flasker vin årligt, og dette antal øges støt hvert år, så længe det ikke går på kompromis med kvaliteten. Nativ Srl laver typiske syditalienske vine med masser af fyldig og ren frugt. 

Vinhuset producere vine på lokale druer som Greco di Tufo, Aglianico, og Fiano di Avellino. Allerede nu er Nativ Srl et af Italiens bedst anmeldte vinhuse, og deres topvin er af Luca Maroni kåret til Italiens bedste rødvin 4. år i streg, hvilket siger en del om kvaliteten der stræbes efter.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt