NY AMAZING DISCOVERIES SMAGEKASSE! DENNE GANG I SÆRLIG SOMMER UDGAVE KUN MED ROSE OG HVIDVIN! 12 FL FOR KUN 649 KR! LÆS MERE HER

VinAvisen
Smag På Vin
FlaskeHalsen
99 points
Luca Maroni
91 points
Wine Spectator
91 points
Vinhulen Points
91 points
James Suckling

Nativ Eremo San Quirico 2015

Superhelt i ny forklædning - en af Italiens bedste rødvine.

Ikke på lager
DKK 149,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 179,95 DKK stk.
154,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Hygge
  • Lam
  • Oksekød
  • Ost
  • Tapas og snacks
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

Fra langt over 100 år gamle vinstokke

Vinen er produceret af 100% Agliancio fra Taurasi. Her ejer Nativ Srl nogle marker med vinstokke, der har langt over 100 år på bagen. Alle druerne håndhøstes, og allerede i vinmarken bliver kun de bedste druer udvalgt til denne vin.

Herefter transporteres vinen til vinhuset i små 20 kg. kasser, for at skåne druerne så meget som muligt. Druerne sorteres endnu engang med hård hånd, og den endelige vin fadlagrer 12 måneder i nye små franske egetræsfade.

Kraftfuld, frugtrig og krydret Aglianico

Vinen har en intens dyb mørkerød farve. Yderst intense aromaer af modne røde frugter som solbær, brombær og kirsebær, samt masser af peber, kakao og vanilje. Den har bløde tanniner, flot fylde, tæthed og en cremet tekstur. Dens sødmefulde smag virker nærmest som en bombastisk og intens frugtkompot, med et hav af nuancer. Der er en fin syre til at holde den massive frugt på plads. Eftersmagen er fremragende, og den tætte frugt bliver hængende meget længe.

Server vinen v/ 15-17° grader. Drik den nu efter 1 times iltning, eller gem den med fordel i kælderen nogle år endnu, hvor den svulstige frugt vil have aftaget lidt, og de mere modne nuancer får lov til at komme frem. Drik den til rødt kød, lam eller vildt. Den er også helt oplagt som hyggevin eller til ost, pga. sin bløde og sødmefulde smag.

Nativ San Eremo Quirico 2015 er netop hjemkommet, glæd dig til at smage denne fantastiske rødvin i ny årgang!

NativEremo San Quirico er en superb vin med tæt, massiv og sødmefuld frugt, kombineret med let syre og kryderede noter. Vores absolut mest populære vin i dette prisleje. En af de mest populære vine i Danmark i dette prisleje!

Vin Data
Drue
Aglianico
Type
Rødvin
Årgang
2015
Land
Italien
Låg
Prop
Producent
Nativ
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Campania
Lagring
12 måneder i nye egetræsfade
Drikkes bedst
2019-2030
Anmeldelser
FlaskeHalsen

6 stjerner

"Nogle producenter skaber god vin ud af stort set alt, de kommer i nærheden af. Nativ er blandt dem. Ikke dermed sagt, at alle vine fra Nativ er lige interessante, for en del af hemmeligheden ligger selvfølgelig i, at Nativ har fundet sin egen stil – og en stil, der passer os nordeuropæere rigtig godt. Eremo San Quirico har endnu aldrig skuffet mig, og det gør den Aglianico-baserede vin heller ikke i denne version. Den er blød og medrivende på en charmerende og meget givende måde. Det gør den endnu engang til et fremragende og lækkert bekendtskab, der er hver eneste af de 149 kroner, den koster, værd."

James Suckling

91 points

"Super ripe mixed-berry aromas are wrapped around the fine tannins of this rich and powerful red. Although there’s a little hint of sweetness, both it and the high alcoholic content are well integrated. Long, surprisingly gentle finish."

Luca Maroni

99 points

"There are truly only a handful of wines in the world that can compare to Eremo’s enticingly dark appearance, with purple and bluish hues. Such color derives from the concentration and perfect maturation of the grapes which is reflected on the nose and on the palate with luscious blackberry notes, soft spices and overall sensations that fill the mouth. Soft, round tannins are perfectly balanced. A magnificent work of nature, tecnique and human commitment.”

Smag På Vin

6 stjerner

"En af mine absolut yndlingsvine, når der skal kraft og styrke på bordet. 2015 udgaven af Eremo San Quirico lever fuldt ud til de forgangne årgange. God kompleksitet i aromaen med blåbær, søde kirsebær, lavendel, krydderier, sød tobak, ceder og vanilje. I munden er den koncentreret og lettere cremet. Den er tør, men den har også en del frugtsødme, der er balanceret pænt af med en god syre. God koncentration og fyldig krop. Her folder Aglianico-druen sig helt ud, og viser hvilke kvaliteter, der er i Campanien. Den kan sagtens nydes nu med stor fornøjelse, men der er heller ikke tvivl om, at den kan nå at udvikle endnu."

Læs hele anmeldelsen her
VinAvisen

5 stjerner

"En stor, flot og meget lækker rødvin med en fin bærduft og en bred frugtsmag, bløde tanniner og en god krydring. Udpræget en vin til dem, der kan lide de tunge, kraftige og sødlige vine - her en vin med kvalitet. Skænk den gerne let afkølet."

Vinhulen Points

91 points

"Rubinrød og mørk. Duften indleder med masser af makron efterfulgt af træ, vanilje, mørke bær og stor intensitet. Sødmen fornemmes gennem hele paletten. Smagen har indledende sødme efterfulgt af vanilje, træ, makron og mørke bær med fedme, fylde og tilpas fast frugtsyre. Massiv og intens – nærmest svulstig og en rigtig crowdpleaser med tyngde."

Wine Spectator

91 points

"Ripe fruit, graphite and melted licorice notes are a rich and aromatic entry to this stylish red, offering mouthwatering acidity enlivening the palate and plush tannins enmeshed with flavors of baked black cherry and boysenberry, dried mint and spice box"

Medaljer

Awarded Wine
Our Favorite

Om producenten

Nativ

Nativ er et mindre vinhus, der er beliggende i Campanien i kommunen Paternopoli. Det er et ungt vinhus som startede i 2007, men et ungt vinhus med store ambitioner, og de har evnerne til at lave det bedste. De producerer omkring 250.000 flasker vin årligt, og dette antal øges støt hvert år, så længe det ikke går på kompromis med kvaliteten. Nativ Srl laver typiske syditalienske vine med masser af fyldig og ren frugt. 

Vinhuset producere vine på lokale druer som Greco di Tufo, Aglianico, og Fiano di Avellino. Allerede nu er Nativ Srl et af Italiens bedst anmeldte vinhuse, og deres topvin er af Luca Maroni kåret til Italiens bedste rødvin 4. år i streg, hvilket siger en del om kvaliteten der stræbes efter.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt