92 points
Mad og Monopolet
92 points
Flaskehalsen Point

Mussel Pot Sauvignon Blanc 2022

Endnu en klassiker fra Marlborough til kanon-pris

Ikke på lager
DKK 99,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 119,95 DKK stk.
105,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Hygge
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Endnu en klassiker fra Marlborough til kanon-pris

Denne Sauvignon Blanc, fra det newzealandske hotspot Marlborough, besidder en forførende charme. Vinen er produceret på 100 % Sauvignon Blanc som dyrkes af Dillons Point. Dillons Point er drueproducent i Marlborough, som er kendt for at levere druer til nogle af de mest anerkendte brands i Marlborough. John Walsh, som er winemakeren bag denne charmør, anvender traditionel fermentering i forædlingen, og følger op med en kort lagring på ståltanke, for at bibeholde så meget frisk frugt som muligt. Resultatet et særdeles vellykket!

Farven er klassisk Sauvignon Blanc, med fine grønne nuancer. Næsen er livlig og byder på masser af frisk citrus, stikkelsbær og delikate urter. Smagen er meget velafbalanceret med moden citrus og frugt, som elegant spiller sammen med de livlige tanniner. Eftersmagen er frisk og bliver pirrende hængende i ganen.

Som det tydeligt fremgår af navnet, er ”Mussel Pot” Sauvignon Blanc eminent til skaldyrene og diverse fiskeretter. Men som alle andre skønne Sauvignon Blanc vine fra Marlborough kan den også stå alene, som forfriskende tørstslukker på terrassen en solrig sommerdag. Vi anbefaler at servere vinen v/ 10-12 grader. Værsgo!

Sauvignon Blanc charmør fra Marlborough med klassiske noter af stikkelsbær, frisk citrus og lækre urter. Et klassisk valg til de hvidvinsdampede blåmuslinger.

Vin Data
Drue
Sauvignon Blanc
Type
Hvidvin
Årgang
2022
Land
New Zealand
Låg
Skruelåg
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13%
Region
Marlborough
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2023-2025
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Flaskehalsen Point

92 points

"Her er der tale om ren ståltanks-Sauvignon Blanc, og det er en forfriskende og lækker vin med masser af friskhed, syre og aromatisk smag. Eftersmagen er langvarig og fuld af frugt, og til tilbudsprisen er det med til at gøre Mussel Pot til en eminent vin til enten skaldyrsretter eller til en hyggestund på terrassen."

Mad og Monopolet

92 points

"I næsen har den duft af citrus, friske æbler, melon og stikkelsbær. I munden er den syrlig, frisk og har en delikat let frugtsødme, som netop gør, at den er fremragende til skaldyr."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt