BEMÆRK; Grundet problemer i levering af varer mellem vores lagre, er få ordre med Sapiente Limited Edition et par ekstra dage forsinket. Alt leveres senest d. 17/10. Beklager fejlen.

×
VinAvisen

Mussel Pot Sauvignon Blanc 2018

Endnu en klassiker fra Marlborough til kanon-pris

På lager
DKK 99,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 119,95 DKK stk.
104,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Fisk
  • Hygge
  • Skaldyr
Beskrivelse

Detaljer

Endnu en klassiker fra Marlborough til kanon-pris

Denne Sauvignon Blanc, fra det newzealandske hotspot Marlborough, besidder en forførende charme. Vinen er produceret på 100 % Sauvignon Blanc som dyrkes af Dillons Point. Dillons Point er drueproducent i Marlborough, som er kendt for at levere druer til nogle af de mest anerkendte brands i Marlborough. John Walsh, som er winemakeren bag denne charmør, anvender traditionel fermentering i forædlingen, og følger op med en kort lagring på ståltanke, for at bibeholde så meget frisk frugt som muligt. Resultatet et særdeles vellykket!

Farven er klassisk Sauvignon Blancsk, med fine grønne nuancer. Næsen er livlig og byder på masser af frisk citrus, stikkelsbær og delikate urter. Smagen er meget velafbalanceret med moden citrus og frugt, som elegant spiller sammen med de livlige tanniner. Eftersmagen er frisk og bliver pirrende hængende i ganen.

Som det tydeligt fremgår af navnet, er ”Mussel Pot” Sauvignon Blanc eminent til skaldyrene og diverse fiskeretter. Men som alle andre skønne Sauvignon Blanc vine fra Marlborough kan den også stå alene, som forfriskende tørstslukker på terrassen en solrig sommerdag. Vi anbefaler at servere vinen v/ 10-12 grader. Værsgo!

Sauvignon Blanc charmør fra Marlborough med klassiske noter af stikkelsbær, frisk citrus og lækre urter. Et klassisk valg til de hvidvinsdampede blåmuslinger.

Vin Data
Drue
Sauvignon Blanc
Type
Hvidvin
Årgang
2018
Land
New Zealand
Låg
Skruelåg
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
12,5%
Region
Marlborough
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2019-2020
Anmeldelser
VinAvisen

5 stjerner

"En meget lækker, typisk og karakteristisk newzealandsk Sauvignon Blanc. Helt efter bogen..En elegant og velafbalanceret hvidvin med duft af modne citroner og med en fyldig, frisk og let cremet frugtsmag med grape-noter. En vin, der er sagen til lyse fisk og skaldyr - eller bare som den er."

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt