MYSTERY BOX ROSE. 6 LÆKRE ROSE VINE FOR KUN 267,80 KR. LÆS MERE HER.

×
92 points
Mad og Monopolet
VinAvisen

Mosaico Reserva 2020

4-dobbelt guldvindende Reserva

På lager
DKK 99,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 119,95 DKK stk.
105,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Lam
  • Oksekød
  • Vildt
Beskrivelse

Detaljer

4-dobbelt guldvindende Reserva

Denne ekstra gode Reserva i Mosaico serien er produceret af druerne Touriga Nacional, Syrah, Tinta Roriz and Alicante Bouschet. Druerne kommer fra gamle vinstokke i Lisboa regionen. Fadlagret 8 måneder i franske og amerikanske egetræsfade.

Farven er mørk rubinrød. Intense aromaer af modne røde frugter, blomster og krydderier. Smagen er medium fyldig og med god struktur og smidige tanniner. Man fornemmer mange lag i den komplekse og rige smag, hvor det er de modne noter af røde og mørke frugter, samt hints af fad der spiller sammen. Eftersmagen er lang og elegant.

Server vinen v/ 17-18 grader. Prøv den til kødretter af oksekød, lam, vildt eller til and. Giv gerne vinen 30 mins luft inden servering.

Denne Mosaico Reserva har vundet hele 4 guldmedaljer og med sin dejlige intensitet, som samtidigt fremstår elegant og lagfyldt, så for står man det godt. En superb vin til smagsfulde kødretter.

Vin Data
Drue
Alicante Bouschet
Syrah
Tinta Roriz
Touriga Nacional
Type
Rødvin
Årgang
2020
Land
Portugal
Låg
Korkprop
Producent
Casa Santos Lima
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
Lisboa
Lagring
8 mdr fadlagring
Drikkes bedst
2023-2027
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
Mad og Monopolet

92 points

"Vin fra Portugal stormer frem - det er kæmpe value for money, det er et frisk pust til vores vante italienske, franske og spanske vine. Ofte er der tale om såkaldte “field blends”, hvor druerne ikke er plantet ensartet, men hvor forskellige sorter plantes sammen. Denne vin er på Alicante Bouschet, Syrah, Tinta Roriz og Touriga Nacional. I næsen har den duft af brombær, solbær, viol, peber og lidt vanilje fra fadene. I munden er den rig på tanniner og har en fin syre samt masser af fylde - du får helt enkelt “masser” af det hele."

VinAvisen

5 stjerner

"Der er mokka og mørke kirsebær over duften, mens smagen er varm og fyldig med mørk chokolade, vanilje og friske krydderurter i den lange eftersmag. En meget dejlig rødvin, der folder sig ud lag på lag. Nyd vinen til fx en krydret sammenkogt ret."

Medaljer

Guldmedalje Austrian Wine Challange 

Guldmedalje Concours Mondial de Bruxelles

Guldmedalje Challange International du Vins

Guldmedalje China Wine & Spirits

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt