MYSTERY BOX ROSE. 6 LÆKRE ROSE VINE FOR KUN 267,80 KR. LÆS MERE HER.

×
VinAvisen
92 points
Wine Enthusiast
90 points
James Suckling

Montote Seleccion Exclusiva

Rioja blend af forskellige årgange!

På lager
DKK 149,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 179,95 DKK stk.
155,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Kalvekød
  • Lam
  • Svinekød
Beskrivelse

Detaljer

Formidabel Rioja på en coupage af udvalgte vine!

BEMÆRK; Der har i forbindelse med Spring Sale været skrevet i 2 tilbudstekster at "vinhuset var i knæ". Vi ønsker hermed at gøre opmærksom på at dette IKKE er korrekt og en fejl fra vores side. Vinhuset og AndrupVin havde i efteråret lavet en aftale om en større ordre med en reduktion i pris, for at skubbe flere mængder igennem. Vi beklager fejlen.

Denne Montote Seleccion, er en vin lavet på 100% Tempranillo. Det som gør denne vi speciel er at den er lavet på en coupage af udvalgte vine fra forskellige årgange. I dens uddybning har winemakeren fremhævet druernes kvalitet og nuancerne fra forskellige årgange. Efter en kold maceration foregår den alkoholiske gæring i rustfri ståltanke med skinnet ved en kontrolleret temperatur, der opretholder Tempranillo-druens frugtegenskaber. 

En behagelig tør vin med rubinrød farve med violette nuancer i glasset. Aromaer af røde frugter som jordbær, brombær eller ribs. I smagen er den krydret, afrundet og frisk. Du får en stor oplevelse af vin fra forskellige årgange, hvor man her får mange skønne nuancer og klassiske noter fra denne Tempranillo vin fra Rioja. 

Server vinen ved 16-18 grader og prøv den til svinkød, lam eller til det gode stykke kalvekød. Også god til cremet oste.

Denne Seleccion Exclusiva er en lækker Rioja til prisen. Topanmeldt af flere danske anmeldere, James Suckling og forbrugerne på Vivino. 

Vin Data
Drue
Tempranillo
Type
Rødvin
Land
Spanien
Låg
Korkprop
Producent
Finca Montote
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
Rioja
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
Nu og et par år frem
Indeholder sulfitter
Ja
Anmeldelser
James Suckling

90 points

"The intense blackberry-pastille note is quite impressive. The elderberries and tarry accents, too. Sweetly flavored and juicy, this full-bodied wine has a lot of succulent appeal and finishes quite fruit-forward."

VinAvisen

5 stjerner

"En dejlig rødvin, der dufter af hyldebær, læder og mandel. Smagen er silkeblød og kompleks, fint krydret og med afrundede tanniner. Nyd vinen til cremede oste - eller bare, som den er. Et fantastisk godt glas vin til prisen ved 6 flasker."

VinExpressen

Ugens Vinhit points

"Vidunderlig rioja-næse med strejf af appelsinskal og røde bær, men også lidt tørrede frugter og en bagkant af likør. Nydelig og veldresseret rioja med fin balance mellem syre, frugtsødme og koncentration. Ugens vinhit!"

Wine Enthusiast

92 points

"A blend of wine from several harvests, this nonvintage Tempranillo has a nose of blackberry jam, orange zest, clove and violet. There is an underlying note of chocolate on the palate, along with plush tannins and flavors of black currant, purple fig, lavender and a soft hint of mint."

Om producenten

Finca Montote

Finca Montote producerer rødvin af Garnacha og Tempranillo samt hvidvin på Sauvignon Blanc. Deres vine er klassiske Rioja vine, med et moderne twist. De er mere frugtintense og tilgængelige - og det er netop derfor at vinene er så populære.
Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt