BEMÆRK; BUTIKKEN I ESBJERG HOLDER LUKKET UGE 29+30. WEBSHOPPEN KØRER VIDERE SOM NORMALT, MEN MED BEGRÆNST TELEFON TID FRA 9-15.30 ALLE HVERDAGE.

×
FinansBureauet
96 points
Luca Maroni

Montemajor Torre del Serpente Negroamaro Salento 2015

Stor Negroamaro. Masser fylde og saftig frugt.

På lager
DKK 79,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
84,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt fra køb for 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Kalvekød
  • Pasta og pizza
  • Varieret buffet
Beskrivelse

Detaljer

Suveræn Negroamaro fra Montemajor

Vinen er produceret af 100% Negroamaro fra Salento i Apulien. Druerne høstes i hånden i slutningen af august måned. Efter sortering og vinifisering, lagres vinen i ståltanke i 12 måneder, hvorefter vinen ligger yderligere min. 6 måneder på flaske inden frigivelse. Vinen lagres udelukkende i ståltanke for at bevare så meget friskhed og smag af koncentreret frugt som muligt. 14% alkohol.

Farven er dyb mørkerød. Bourqueten er forholdsvis intensiv, med masser af mørke bær. Vinen er meget fyldig, både saftig og smagsfuld, og med bløde tanniner. I både smag og eftersmag er det den koncentreret smag af mørke kirsebær der domminere, men der er også noter af krydderier og vilde bær. Den lette sødme, og de fine tanniner giver en herlig lang og blød eftersmag. 

 
Server vinen ved 16-18° grader. Vi anbefaler at bruge vinen til fx grillretter, rødt kød, moden ost eller smagfulde pastaretter. Vinen egner sig også fortrinligt som hyggevin pga. sin bløde struktur. 
 
Alt i alt en super lækker Negroamaro, som burde koste noget mere. Typisk stor Negroamaro som tilbyder masser af smag, fylde og saftig frugt.
Vin Data
Drue
Negroamaro
Type
Rødvin
Årgang
2015
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Montemajor Srl
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14%
Region
Apulien
Lagring
12 måneder i ståltanke
Drikkes bedst
2018-2020
Anmeldelser
FinansBureauet

6 stjerner

Luca Maroni

96 points

Om producenten

Montemajor

Mario Ercolino ved hvordan man laver gode vine, og det kan smages i Montemajor`s vine. Hans forældre startede populære Feudi di San Gregorio, som Ercolino var med til at drive til toppen. Siden har han været medejer i flere vinhuse, og nu arbejder han som konsulent på rigtig mange top vinhuse, og derudover driver han, sammen med sin hustro, vinhuset Nativ Srl. Ercolino er kendt for at lave vine med masser af fylde, ren frugt og med masser af fad.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt