Kanonvin til spotpris
Vinhulen

Montemajor Siris Aglianico Rosé 2016

Rosé med frisk og intens frugt fra populære Montemaj...

På lager
DKK 47,75
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 99,95 DKK stk.
52,75 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v. køb for min. 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Kylling og kalkun
  • Salat
  • Skaldyr
  • Tapas og snacks
Beskrivelse

Detaljer

Frisk sommerrosé med skønne sommerbær

Denne vin er produceret af 100% Aglianico fra Basilicata regionen i det sydlige Italien. Udvalgte druer fragtes til vinhuset hvor druerne presses let og gennemgår en kold gærring. Herefter lagrer vinen i ca. 4 måneder i ståltanke på drueresterne, så den friske og intense frugt bevares.

Vinens elementer

Vinen har en lys rød, næsten pink farve. Delikate aromaer af hindbær, jordbær og florale noter. I munden virker vinen smagsfuld og med både fin fylde og friskhed. Smagen er dommineret af noter af sommerbær. Eftersmagen er frisk og medium lang.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server vinen ved 8-10° grader. Prøv den som ledsager til fx sommerens lette grillmåltider - herunder fjerkræ eller svinekød samt til grillet grønt, salater eller blot til hygge på terrassen.

Montemajor har igen produceret en skøn publikumspleaser. Delikate aromaer og rige smagsnuancer af sommerlige bærfrugter. Prøv den som en perfekt ledsager til sommerhygge på terrassen - både til lette grillmåltider og som frisk tørstslukker.

Vin Data
Drue
Aglianico
Type
Rose
Årgang
2016
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Montemajor Srl
Størrelse
75 cl
Alkohol
13%
Region
Basilicata
Lagring
6 mdr i ståltanke
Drikkes bedst
2017-2018
Anmeldelser
Vinhulen

Kanonvin til spotpris

"Ferskenfarvet. Duften er sødmefuld med moden pære, fersken, tropefrugt og venlig stil. Smagen er blød og rund med tropefrugt, moden pære, fersken og blød stil med passende frugtsyre og et touch af frugtsødme. På grænsen til saftig. Let i stilen og fantastisk velegnet på terrassen en varm sommerdag som ren nydelse med eller uden mad. Vinen er let og sprød og smager bare godt. Kanonvin til spotpris - fremragende til prisen."

Om producenten

Montemajor

Mario Ercolino ved hvordan man laver gode vine, og det kan smages i Montemajor`s vine. Hans forældre startede populære Feudi di San Gregorio, som Ercolino var med til at drive til toppen. Siden har han været medejer i flere vinhuse, og nu arbejder han som konsulent på rigtig mange top vinhuse, og derudover driver han, sammen med sin hustro, vinhuset Nativ Srl. Ercolino er kendt for at lave vine med masser af fylde, ren frugt og med masser af fad.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt