★ SHOWROOM LUKKET UGE 3 OG 4 - Bemærk; Showroom; holder lukket uge 3 og 4. Webshoppen; kører videre som normalt, med undtagelse af fredag d. 19/1, hvor ingen ordre afsendes og kundeservice holder lukket pga. flytning.

×

Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.
    Rosé med frisk og intens frugt fra popul&ae...

Montemajor Siris Aglianico Rosé 2016

På lager

99,95 DKK per stk.
79,00 DKK ved køb kassevis á 6 flasker.
84,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.


Vin fra samme region

Montemajor Siris Aglianico Rosé 2016

Detaljer

Frisk sommerrosé med skønne sommerbær

Denne vin er produceret af 100% Aglianico fra Basilicata regionen i det sydlige Italien. Udvalgte druer fragtes til vinhuset hvor druerne presses let og gennemgår en kold gærring. Herefter lagrer vinen i ca. 4 måneder i ståltanke på drueresterne, så den friske og intense frugt bevares.

Vinens elementer

Vinen har en lys rød, næsten pink farve. Delikate aromaer af hindbær, jordbær og florale noter. I munden virker vinen smagsfuld og med både fin fylde og friskhed. Smagen er dommineret af noter af sommerbær. Eftersmagen er frisk og medium lang.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server vinen ved 8-10° grader. Prøv den som ledsager til fx sommerens lette grillmåltider - herunder fjerkræ eller svinekød samt til grillet grønt, salater eller blot til hygge på terrassen.

Montemajor har igen produceret en skøn publikumspleaser. Delikate aromaer og rige smagsnuancer af sommerlige bærfrugter. Prøv den som en perfekt ledsager til sommerhygge på terrassen - både til lette grillmåltider og som frisk tørstslukker.

Drue
Aglianico
Type
Rose
Vintype
Årgang
2016
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Montemajor Srl
Størrelse
75 cl
Alkohol
13%
Region
Basilicata
Website
Lagring
6 mdr i ståltanke
Drikkes bedst
2017-2018

Montemajor

Mario Ercolino ved hvordan man laver gode vine, og det kan smages i Montemajor`s vine. Hans forældre startede populære Feudi di San Gregorio, som Ercolino var med til at drive til toppen. Siden har han været medejer i flere vinhuse, og nu arbejder han som konsulent på rigtig mange top vinhuse, og derudover driver han, sammen med sin hustro, vinhuset Nativ Srl. Ercolino er kendt for at lave vine med masser af fylde, ren frugt og med masser af fad.

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse