OPRYDNINGSTILBUD PÅ 5-STJERNET TOSCANER. NEDSAT 48%. BEGRÆNSET ANTAL. LÆS MERE HER

×
VinAvisen
EkstraBladet

Montemajor Revo Lazio Petit Verdot 2018

Lækker Petit Verdot fra det syditalienske.

På lager
DKK 99,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 129,95 DKK stk.
104,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Oksekød
  • Pasta og pizza
  • Tapas og snacks
Beskrivelse

Detaljer

Limeted Edition Petit Verdot fra Montemajor 

Revo er endnu et skud på stokken fra den syditalienske kvalitets producent Montemajor. Denne vin er produceret på 100 % Petit Verdot som er dyrket 300 meter over havet i Lazio. Markerne er rige på kalksten og vulkanaske, hvilket gør jordbunden enormt rig på mineraler, dette afspejler sig direkte i vinens intensitet.

Vinemakeren har i denne produktion fundet inspiration i den biodynamiske tilgang, hvor månens placering i forhold stjernerne tages i betragtning for at komme frem til den bedste fremdyrkelse af druerne. Montemajor beskriver resultatet som revolutionerende, hvorfra inspirationen til vinens navn er fundet. Efter høsten i september, fermenteres druerne hvorefter de får lov til at videreudvikle sig på ståltanke.

Den mørke intensitet springer med det samme i øjnene, når vinen rammer glasset. Duften er særdeles moden og frugter strømmer op ad glasset. Krydderier som er karakteristisk for Petit Verdot er med til at give vinen karakter. Ved smagning står det klart at der her er tale om en meget moden og fyldig syditaliener, som skiller sig ud på sine fine noter af krydderi.

Denne italienske Petit Verdot er en perfekt ledsager til kraftige pastaretter, pizza og grillet kød, men kan også stå alene som hyggevin når maden tilberedes, eller imens man venter på pizzaen.Vine bør nydes v/ 18-20 grader.

Eksperimenterende limited edition fra Montemajor, som er inspireret af den biodynamiske tilgang til vinproduktion, hvilket resulter i en skøn moden syditaliener med sin helt egen karakter.

Vin Data
Drue
Petit Verdot
Type
Rødvin
Årgang
2018
Land
Italien
Låg
Prop
Producent
Montemajor
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
13%
Region
Lazio
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2019-2021
Anmeldelser
DinVinGuide

God hverdagsvin

"Urtet og let krydret i næsen. Sødmefuld i smagen med en pæn koncentration og intensitet. Blommer, lakrids, sort peber og vanilje. Vellavet med en pæn afslutning."

EkstraBladet

5 stjerner

"5 stjerner GODT KØB - Urtet og let krydret i næsen. Sødmefuld i smagen med en pæn koncentration og intensitet. Blommer, lakrids, sort peber og vanilje. Vellavet med en pæn afslutning."

VinAvisen

5 stjerner

"En superdejlig rødvin - en klassisk italiener fra egnen omkring Rom. Den er lidt til den søde side, men ellers i fin balance og med en fin krydring. Ikke kun god til mad, men også som meditations-vin."

Vinhulen

Kanonvin til spotpris

"Violet. Duften har mørke kirsebær, solbær, krydderi og klassiske italienske varme toner til den franske drue. Smagen er blød og rund med solbær, kirsebær og masser af krydderi og en lille sødme, der kommer til sin ret, når den mødes med den faste frugtsyre med bid. Forholdsvis kraftfuld og intens – langt over prisniveauet. Virkelig en stærk og kompakt vin. Kanonvin til spotpris – fremragende til prisen."

Medaljer

Awarded Wine
Our Favorite

Om producenten

Montemajor

Mario Ercolino ved hvordan man laver gode vine, og det kan smages i Montemajor`s vine. Hans forældre startede populære Feudi di San Gregorio, som Ercolino var med til at drive til toppen. Siden har han været medejer i flere vinhuse, og nu arbejder han som konsulent på rigtig mange top vinhuse, og derudover driver han, sammen med sin hustro, vinhuset Nativ Srl. Ercolino er kendt for at lave vine med masser af fylde, ren frugt og med masser af fad.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt