HALV PRIS PÅ DUCKS & PHEASANTS RESERVE SAUVIGNON BLANC! KVALITETS HVIDVIN FRA NEW ZEALAND! LÆS MERE HER

×
94 points
Select Wine Challange
98 points
Luca Maroni
FlaskeHalsen

Montemajor Quattronotti Appassimento Night Harvest 2017

Negroamaro med fuldt blus på alle parameter

Ikke på lager
DKK 99,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 129,95 DKK stk.
104,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Lam
  • Ost
  • Pasta og pizza
Beskrivelse

Detaljer

Frugt intensiv Negroamaro i særlig kvalitet!

Denne nye Negroamaro fra Montemajor er en helt særlig vin. Druerne kommer fra nogle af Montemajor`s bedste Negroamaro marker, hvor druerne først for lov til at hænge ekstra længe på vinstokkene, så de har mistet en stor del af deres vægt, herefter hånd høstes druerne om natten – for at skåne druerne for sol under transport og fordi det giver vinen lidt mere friskhed og lidt færre tanniner. Vinen har lagret 6 måneder i rustfri ståltanke.

Imponerende intens frugt, med krydret noter og cremet struktur

Farven er mørk lilla. Frugtintensive aromaer af mørke frugter, vanilje og krydderier. Vinen har en imponerende fylde, en cremet struktur, en fin friskhed i frugten – og en imponerende lang og blød eftersmag, hvor noterne af de ekstra modne mørke bær bliver hængende for evigt. Quattronotti Appassimento Night Harvest er en af de vine der bare er umulig kun at drikke et glas af.

Server vinen v/ 18-19 grader. Brug den til rødt kød, modne og krydret oste og som hyggevin..

Denne nyhed fra Montemajor er en vin der bare skal prøves. Vinens yderst intense mørke frugt, kombineret med sødmefulde og krydret nuancer smager himmelsk

Vin Data
Drue
Negroamaro
Type
Rødvin
Årgang
2017
Land
Italien
Låg
Prop
Producent
Montemajor Srl
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Apulien
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2019-2024
Anmeldelser
FlaskeHalsen

5 stjerner

"Når en vin bliver høstet om natten, som det er tilfældet med denne, så skyldes det almindeligvis, at druerne er modne på så tidligt et tidspunkt, at det er for varmt at høste, mens solen er fremme. Hvis druerne bliver ristet af solen, når de høstes, så mister de en stor del af deres friskhed, og det går ud over den endelige kvalitet.

Hos Montemajor roder man derfor rundt i markerne, når natten er faldet på, så høsten kan komme bedst muligt i hus, selvom vinhuset er beliggende i den sydligste og varmeste del af Italien. Det betyder, at vinhuset får samlet druer sammen til en vin, der er relativt afdæmpet i duften, men som ikke desto mindre har de karakteristiske kendetegn af dybe, solmodne frugter.

Det bliver hverken sødt eller tungt, for den bevarede friskhed giver en dejlig modreaktion til de nuancer, der ellers kunne risikere at fremstå overkrydrede og voldsomme. Det sikrer Montemajor en plads i den højeste ende af skalaen med denne rigtig skønne vin, der giver god value for pengene."

Luca Maroni

98 points

Select Wine Challange

94 points

Medaljer

Guldmedalje Select Wine Challange

Guldmedalje Mundus Vini

Medaljer

Gold Winner points

Om producenten

Montemajor

Mario Ercolino ved hvordan man laver gode vine, og det kan smages i Montemajor`s vine. Hans forældre startede populære Feudi di San Gregorio, som Ercolino var med til at drive til toppen. Siden har han været medejer i flere vinhuse, og nu arbejder han som konsulent på rigtig mange top vinhuse, og derudover driver han, sammen med sin hustro, vinhuset Nativ Srl. Ercolino er kendt for at lave vine med masser af fylde, ren frugt og med masser af fad.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt