VinAvisen

Montemajor Quattronotti Appassimento Night Harvest 2016

Negroamaro med fuldt blus på alle parameter

På lager
DKK 99,00
v/ køb kassevis á 6 flasker, ellers 129,95 DKK stk.
104,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.
  • Fri fragt v/ 499 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Fuld tilfredshedsgaranti

Denne vin er velegnet til:

  • Grill mad
  • Hygge
  • Lam
  • Ost
  • Pasta og pizza
Beskrivelse

Detaljer

Frugt intensiv Negroamaro i særlig kvalitet!

Denne nye Negroamaro fra Montemajor er en helt særlig vin. Druerne kommer fra nogle af Montemajor`s bedste Negroamaro marker, hvor druerne først for lov til at hænge ekstra længe på vinstokkene, så de har mistet en stor del af deres vægt, herefter hånd høstes druerne om natten – for at skåne druerne for sol under transport og fordi det giver vinen lidt mere friskhed og lidt færre tanniner. Vinen har lagret 6 måneder i rustfri ståltanke.

Imponerende intens frugt, med krydret noter og cremet struktur

Farven er mørk lilla. Frugtintensive aromaer af mørke frugter, vanilje og krydderier. Vinen har en imponerende fylde, en cremet struktur, en fin friskhed i frugten – og en imponerende lang og blød eftersmag, hvor noterne af de ekstra modne mørke bær bliver hængende for evigt. Quattronotti Appassimento Night Harvest er en af de vine der bare er umulig kun at drikke et glas af.

Server vinen v/ 18-19 grader. Brug den til rødt kød, modne og krydret oste og som hyggevin.

Denne nyhed fra Montemajor er en vin der bare skal prøves. Vinens yderst intense mørke frugt, kombineret med sødmefulde og krydret nuancer smager himmelsk

Vin Data
Drue
Negroamaro
Type
Rødvin
Årgang
2016
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Montemajor Srl
Størrelse
75 cl
Alkohol Procent
14,5%
Region
Apulien
Lagring
Ståltanke
Drikkes bedst
2018-2021
Anmeldelser
VinAvisen

5 stjerner

"Dejlig rødvin med en italiensk, forførende sødme og noter af solbær, kirsebær og blåbær. Der er meget lækker frugt i den."

Om producenten

Montemajor

Mario Ercolino ved hvordan man laver gode vine, og det kan smages i Montemajor`s vine. Hans forældre startede populære Feudi di San Gregorio, som Ercolino var med til at drive til toppen. Siden har han været medejer i flere vinhuse, og nu arbejder han som konsulent på rigtig mange top vinhuse, og derudover driver han, sammen med sin hustro, vinhuset Nativ Srl. Ercolino er kendt for at lave vine med masser af fylde, ren frugt og med masser af fad.

Gode alternativer til dette
Andre kunder har også købt