Fri fragt v/499,00 kr.

Dag-til-dag levering alle hverdage

100% tilfredshedsgaranti

Product was successfully added to your shopping cart.
    98 points
    Luca Maroni
    Koncentreret og blød Syrah fra sent-høstet druer

Montemajor Maravento Syrah `Vendemmia Tardiva` 2015

På lager

119,95 DKK per stk.
99,00 DKK ved køb kassevis á 6 flasker.
104,00 DKK per stk. i mixkasse. Bland din egen mixkasse af forskellige vine. Dine mixkasser skal gå op i antal af 6 flasker.


Vin fra samme region

Montemajor Maravento Syrah `Vendemmia Tardiva` 2015

Detaljer

Siciliens kæledægge

Vinen er produceret af 100% sent-høstet Syrah druer fra Sicilien. Vinmarken er beliggende i Trapani, ca. 150-200 meter over havets overflade, i meget kalkholdig jord. Vinstokkene er mellem 80-90 år gamle og beskæres kraftigt hvert år. De kan derfor ikke producere ikke særlig mange druer, men druer af høj koncentration/kvalitet. Kombiner det med at druerne først er høstet sidst i september, hvor de er tørret meget ind, giver det en urimelig lille produktion pr hektar, men en produktion af koncentreret druer. Vinen har lagret 12 måneder i rustfri ståltanke, for at bevare de friske og koncentreret frugtnuancer.

Vinens elementer

Farven er mørk rubinrød med violet kant. Yderst intense, frugtrige og komplekse frugtaromaer, med hints af lakrids og krydderier. Vinen er fyldig, med bløde tanniner og med en enorm smagspalette af koncentreret frugtlikør, mørke brombær, solbær, lakrids og let peber, som giver en superb oplevelse – og viser hvorfor den er kåret til Siciliens bedste rødvin! Den frugtrige og bløde eftersmag bliver hængende meget længe.

Serveringstemperatur og anvendelse

Server v/ 16-17° grader. Gerne til modne oste, lam eller rødt kød. Brug den også en som sublim meditationsvin uden mad. Vinen kan drikkes nu efter 30 mins iltning.

Maravento er en bombe af intens og meget blød frugt. Den store fylde og sødmefulde frugt, er i perfekt samspil med spændende krydret nuancer.

Drue
Syrah
Type
Rødvin
Vintype
Årgang
2015
Land
Italien
Låg
Korkprop
Producent
Montemajor Srl
Størrelse
75 cl
Alkohol
14%
Region
Sicilien
Website
Lagring
12 måneder i rustfri ståltanke
Drikkes bedst
2018-2022
Luca Maroni

98 points

Luca Maroni skriver bl.a.; "koncentration på højeste niveau...En majestætisk vin, af cremet og blød frugt...Stor vin, en af de rigeste og blødeste smagt i år"

Montemajor

Mario Ercolino ved hvordan man laver gode vine, og det kan smages i Montemajor`s vine. Hans forældre startede populære Feudi di San Gregorio, som Ercolino var med til at drive til toppen. Siden har han været medejer i flere vinhuse, og nu arbejder han som konsulent på rigtig mange top vinhuse, og derudover driver han, sammen med sin hustro, vinhuset Nativ Srl. Ercolino er kendt for at lave vine med masser af fylde, ren frugt og med masser af fad.

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
  1x 2x 3x 4x 5x
Din bedømmelse